Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.03.10, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş:2 Büyükşehir Belediyespor:0

Beşiktaş:2 Büyükşehir Belediyespor:0


Futbol Takımımız, 18. haftanın erteleme maçında Büyükşehir Belediyespor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-0 mağlup etti.
Siyah Beyazlılarımız sahaya “ Elazığlı vatandaşlarımızın ve Şili halkının acısını paylaşıyoruz” yazılı pankartla çıkarken; karşılaşma, Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.
İki takımın da kontrollü başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında orta alanda baskılı oynayarak Takımımız’ın oyun kurmasını engelleyen Büyükşehir Belediyespor, hızlı hücumlarla sonuca gitmeye çalıştı. 20. dakikadan sonra toparlanan ve Tello’nun başlattığı ataklarla tehlikeli olmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız, Ekrem ve Bobo ile gole yaklaşsa da Hasagiç’i geçmekte zorluk çekti. İyi kapanarak Takımımız’ın pozisyona girmesini engelleyen ve savunma anlamında büyük bir direnç gösteren Büyükşehir Belediyespor’un direnişi 43. dakikaya kadar sürdü. İbrahim Üzülmez’in başlattığı pozisyonda ceza sahası içinde topla buluşan Bobo’nun vuruşu Siyah Beyazlılarımız’ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İki ekibin de onbirlerini koruyarak çıktığı ikinci yarıya baskılı başlayan Takımımız, ilk dakikalarda etkili pozisyonlar buldu ancak Nsumbu-Efe değişikliğiyle baskıyı atlatan rakibimiz daha fazla üstümüze geldi. Kısa sürede toparlanan Siyah Beyazlılarımız 62. dakikada Holosko’yla durumu 2-0 yaptı ve bu golle rakibinin bütün direncini tüketti. İkinci golden sonra oyunun tüm kontrolünü ele geçiren Ekibimiz, maçı rölantiye aldı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak önemli bir mücadeleyi 3 puanla tamamladı.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: BJK İnönü Stadı
Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç, Mete Kalkavan (4. Hakem)
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Holosko, Necip (Dk. 86 Uğur), Fink, Ekrem, Tello (Dk. 88 Tabata), Bobo
Yedekler: Hakan, İsmail, Nihat, Nobre, Tabata, Uğur, Yusuf
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Serhat (Dk. 81 Okan), Ali, İskender (Dk. 71 Hasan), Nsumbu (Dk. 54 Efe) , Ekrem, Mahmut, Can, Marcin Kus, Barbosa, Tevfik
Yedekler: Oğuzhan, Metin, Efe, Okan, Sylla, Hasan, Mahir
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Goller: Bobo (Dk. 43), Holosko (Dk. 62)
1. DEVRE
12. dakikada Bobo’yla başlayan atakta İbrahim Üzülmez soldan ortaladı, Bobo’nun ön direkteki vuruşunu kaleci Hasagiç kurtardı.
24. dakikada Tello’nun kullandığı serbest vuruşta Sivok içeri indirdi ancak Hasagiç topu yumruklayarak tehlikeyi önledi.
25. dakikada Tello endirekt serbest vuruşta kaleyi cepheden görmesine rağmen içeriye kesti ancak ceza sahasında topa kimse dokunamadı.
25. dakikada İbrahim Toraman’ın sağdan yaptığı ortaya Ekrem müsait pozisyonda olmasına rağmen vuramadı ve top dışarı gitti.
27. dakikada Tello’nun ceza sahasına gönderdiği uzun topta Holosko altı pasın sağ çaprazında topla buluştu ancak Slovak futbolcunun şutunu engelleyen Ekrem topu kornere gönderdi.
43. dakikada İbrahim Üzülmez ceza yayının üzerinden kaleye vurdu savunmaya çarpan top Bobo’nun önünde kaldı. Kaleye arkası dönükken topla buluşan Bobo dönerek vurdu ve Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi.
2. DEVRE
47. dakikada Tevfik Köse’nin şutu Rüştü’de kaldı.
62. dakikada Ferrari, Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların beklemediği anda uzun bir top gönderdi. Belediye savunmasının çıktığı anda topla buluşan Holosko kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Hasagiç’i mağlup etti ve skor 2-0 oldu.
64. dakikada İbrahim Üzülmez ve Ferrari arasında yaşanan anlaşmazlıktan faydalanan Ali, Rüştü’yle karşı karşıya kaldı. Ali’nin sert şutu tecrübeli kaleci kurtardı.
73. dakikada Fink’in çektiği şut dışarı çıktı.
78. dakikada Bobo’nun ortaladığı top Ekrem’i aştı arkada bekleyen İbrahim Üzülmez’e geldi. Tecrübeli futbolcunun şutunu kaleci kurtardı.













--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla