Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.03.10, 00:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hanımın Çiftliği Dizisi 21.Bölüm Özeti

Hanımın Çiftliği Dizisi 21.Bölüm Özeti


21. Bölüm Özet


Güllü boşanma kararı alıyor

Muzaffer’in kendisine söylediği sözleri gururuna yediremeyen ve bir türlü aklından çıkaramayan Güllü Muzaffer’den boşanmaya karar veriyor. Cemşir Hamza ve Kemal arasındaki gerginlik iyice yükselmiştir. Kemal korkusuzca üzerlerine gitmekte Hamza ve Cemşir de ortamı iyice kızıştırmaktadırlar. Biranda ortaya çıkan ve tahmin edilmeyen bir kişi Hamza ve Cemşir’in planlarını bozar.
Güllü Cemşir ve Hamza’nın tüm baskılarına rağmen çalışmakta kararlıdır. Muzaffer ise Güllü’nün çalıştığını duymuş ve çok sinirlenmiştir. Fakat Güllü’yü Muzaffer bile ikna edemeyecektir. Güllü’nün çiftlikteki yokluğunu fırsat bilen Renan ise Muzaffer’e gitgide daha çok yanaşmaktadır. Hamza ile Cemşir Reşit’ten artık iyice şüphelenmeye başlamışlardır. Yaptığı düzenbazlığın da ortaya çıkmasıyla birlikte Cemşir ve Hamza iyice küplere binip Reşit’in kapısına dayanırlar. Güllü Muzaffer’in kendisine söylediği sözleri gururuna yedirememekte ve bir türlü aklından çıkaramamaktadır. Ve sonunda bir karar alır. Onu çok sevmesine rağmen kararı değişmeyecektir. Muzaffer’den boşanacaktır!

Artık bir karar vermesi gereken Muzaffer’dir. Ya tüm yaşanılanları unutup Güllü’ye güvenecek ya da Güllü’yü sonsuza kadar kaybedecektir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla