Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.03.10, 06:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Kütüphaneler Haftası Kutlama Programı

Kütüphaneler Haftası Kutlama Programı

2007–2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI …………………………… İLKÖĞRETİM OKULU
KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI
Değerli öğretmenlerimiz ve sevgili arkadaşlarımız kütüphaneler haftası nedeniyle hazırladığımız programımıza, hoş geldiniz.Çağımız uzay çağıdır.Kitaplar ise, geçmişten bu güne değin bize bilgi taşıyan ,duygu ve düşünceleri gelecek kuşaklara aktaran en etkili araçtır. Kitapsız bir yaşam ,kör sağır ve dilsiz yaşamaktır.Şimdi, kalemi kılıçtan üstün olan, tüm merhum yazarlarımız,başöğretmen yüce önder Atatürk’ümüz ve tüm şehitlerimiz huzurunda, hepinizi bir dakikalık saygı duruşuna, ardından da istiklal marşına davet ediyoruz.
ERKEK:
Kitaplar olmasaydı çağlar boyunca nice güçlüklerle edinilmiş bilgiler unutulur, gider ve insanlık bugünkü noktaya ulaşamazdı.
KIZ:
8-B sınıfından ...............................’ı günün anlam ve önemini belirten yazısını okumak üzere, buraya dâvet ediyoruz.
ERKEK:
Kitaplar bilgimizi arttırmada ,dilimizi zenginleştirmede duygu ve düşüncelerimizi geliştirmede, zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmede bizim en yakın arkadaşımızdır.
KIZ:
1-A sınıfından ............................. “Güzel Kitabım” isimli şiirini okumak üzere, buraya davet ediyoruz.
KIZ:
En eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir.
ERKEK:
Şimdi sizleri “Kitap Hayattır” isimli videomuzla baş başa bırakıyoruz
ERKEK:
Gelişmiş insanların oluşturduğu bir toplumda ancak kitap okuma alışkanlığının yaygınlaşması, basılan ve okunan kitap sayısının artması ile gerçekleşebilir.
KIZ:
2-A sınıfından ................................’i “ ........................ “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
KIZ:
Hiçbir gemi, bizi bir kitap kadar uzaklara götüremez.
ERKEK:
2-B sınıfından ............................’ı “ ........................ “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
ERKEK:
Kitaplar bilgi göklerinin yıldızlandır; onlar olmasaydı geleceğimiz daha karanlık olurdu.
KIZ:
3-A sınıfından ............................’i “ ......................... “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
ERKEK:
Bilgisizlik bir hastalık, ilacı da kitaptır. Kitap aklın ilacıdır.
KIZ:
Şimdi de ülkemizdeki kütüphaneleri tanıtan bir slayt gösterisini izliyoruz.
KIZ:
Uygarlık yapısının temeli kitaptır. Bir insanın değeri okuduğu kitaplara eşittir.
ERKEK:
3-B sınıfından ................................’ı “ ........................... “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
ERKEK:
Bir okul için her şeyi yaptığınızı düşünebilirsiniz. Eğer okulunuzun kütüphanesi yoksa, hiçbir şey yapmış sayılmazsınız.
KIZ:
4-A sınıfından ..............................’i “ ................................. “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
ERKEK:
Kitaplar doğru sözlerle, örnek yaşantılarla doludur. Okudukça kendimizi onlara göre ayar etmek isteriz.
KIZ:
5-A sınıfından ..............................’i “ ........................... “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
ERKEK:
Kitapları seviyor musunuz?O halde bütün hayatınızda mutlu olacaksınız.(jules clarette)
KIZ:
8-B sınıfından ............................’yı “Kütüphanede Nelere Dikkat Etmeliyiz“ adlı yazısını okumak üzere buraya davet ediyoruz.
KIZ:
Bir kitabın değeri, onu ne kadar çok insan okursa o kadar artar.
ERKEK:
Şimdi de dünyanın en güzel kütüphaneleri izleyelim.
KIZ:
Hiçbir eğlence okumak gibi ucuz, hiçbir zevk de okumak kadar kalıcı olamaz.
ERKEK:
6-A sınıfından ................................’ı “ ................................ “ adlı şiirini okumak üzere buraya davet ediyoruz.
KIZ:
En eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir. Kitaplar en iyi dostlarımızdır. Dostlarımızı yalnız bırakmayalım,hayatımız boyunca kendimizi mutlu ve güvende hissedelim.
Kitap dolu bir yaşam dileğiyle ,bilgi dolu kalın…
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla