Konu: Galatasaray
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.10, 11:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray

Eski-yeni yönetici savaşı



Galatasaray'da geçen hafta sonunda yapılan seçimli genel kurul toplantısında Adnan Polat'ın listesinden yeni yönetime giren İbrahim Çağlar, eski yöneticilere karşı açtığı tazminat davasını kaybetti.


Eski başkan Özhan Canaydın döneminde su sporlarından sorumlu yöneticisi Vedat İrdelp tarafından, Galatasaray'ın kullanımında olan Burhan Felek Olimpik Havuzu'na girmesi yasaklanan İbrahim Çağlar, o dönem mahkemeye başvurarak tazminat davası açtı.

Burhan Felek Havuzu'na girişine ''İbrahim Çağlar havuza giremez'' yazısı asılırken, Adnan Polat'ın yeni yönetimine giren Çağlar, o dönem buna itiraz etmişti.

Mahkemeye başvuran Çağlar, İrdelp ve su sporları genel sekreteri Mehmet Bilen'den tazminat istemişti.
Bu dönem yeniden yönetime giren İbrahim Çağlar'ın açtığı dava yeni sonuçlanırken, çiçeği burnunda yeni yöneticinin, davayı kaybettikten sonra Yargıtay'a yaptığı itiraz reddedildi.

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, İbrahim Çağlar'ın, Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu'nun değişik 440. maddesinde sayılan nedenlerden hiç birine uygun olmayan karar düzeltme isteğini reddedip, Çağlar'a 172 TL para cezası vererek, bunun hazineye gelir kaydedilmesini kararlaştı.

GİRİŞİNİN YASAKLANDIĞI HAVUZUN YÖNETİCİSİ OLUYOR

İbrahim Çağlar'ın, Özhan Canaydın'ın başkanlığı, Adnan Polat'ın kulüp ikinci başkanı ve icra kurulu başkanı olduğu dönemde girişinin yasaklandığı Burhan Felek Havuzu'ndan, yeni dönemde sorumlu olması bekleniyor.

Galatasaray'da geçmiş dönemde yaşanan bu olayda eski bir yöneticinin (İbrahim Çağlar), görevde olan bir yöneticiyi (Vedat İrdelp), kulüp içi yönetim biçimi nedeniyle ilk kez mahkemeye verdiği bildirildi.

Çağlar'ın tazminat istediği eski sutopu şubesi genel sekreteri ve eski kulüp yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Bilen, böyle bir şeye 3 büyük kulüpte de rastlanamayacağını dile getirerek, ''Bir eski yönetici, yeni yöneticiyi, kulüp yönetim biçimi nedeniyle ilk defa mahkemeye vermişti. Bu tip sıkıntılar kulüp içinde çözülmeli. Ancak, şu anda yeni yönetime de giren İbrahim Çağlar, kendisine koyduğumuz havuza giriş yasağı nedeniyle mahkeme yoluna gitmişti. Ancak Yargıtay, bu tazminat talebini reddetti'' diye konuştu.
Öte yandan, Vedat İrdelp ve Mehmet Bilen'in, İbrahim Çağlar ve geçmiş yöneticiliği sırasındaki ekibiyle ilgili dosyaları Mayıs ayında kulüp divan kurulu toplantılarında yeniden gündeme getireceği öğrenildi.

Geri sayım başladı



Orduspor ile 10 Ocak'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan tecrübeli futbolcu takımla birlikte çalışmalara başladı


SİVAS'A YETİŞMİYOR
G.Saray'da Kewell sevinci... Ziraat Türkiye Kupası'nda 10 Ocak'ta oynanan Ordu maçında sakatlanan Avustralyalı futbolcu, 10 gün sonra sahalara dönüyor... Sivasspor sınavında oynama şansı bulunmayan Kewell, Diyarbakırspor karşılaşmasında takımdaki yerini alabilecek.

Araya kara kedi girdi



Başkanın, transferdeki başarısı nedeniyle "Sihirbaz" dediği Üstünel'i yeni dönemde geri plana çekeceği iddia edildi


Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın, bu sezon yaptığı başarılı transferlerden sonra, kendisine "Sihirbaz" lakabı taktığı Haldun Üstünel'i yeni dönemde geri plana çekileceği iddia edildi. Fenerbahçe maçı sonrası, yapılan transferler yüzünden bir diğer başkan yardımcısı olan Ali Haşhaş ile tartıştığı konuşulan Üstünel'e, başkan Polat'ın kırıldığı ve yeni dönemde futbolun tek patronu olmaya karar verdiği belirtildi.

Oklar ona yöneldi



Hollandalı hocanın takımı iyi yönetemediğini ifade eden sarı-kırmızılılar, sürekli sistemin değişmesinden şikayetçi


HERKES STRESLİ
G.Saray'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve oynanan başarısız futbol taraftardan sonra futbolcuları da pes ettirdi. Derbide ezeli rakibi F.Bahçe'ye boyun eğen sarıkırmızılılarda futbolcular, faturayı teknik direktör Frank Rijkaard'a kesti. Futbolcuların, sezon başından bu yana sürekli sistem değiştirdiği ve kadroyu bozduğu için Hollandalı'yı eleştirdiği öğrenildi.
BİZ NE YAPALIM?
Suçlunun kendileri değil, Rijkaard olduğunu ileri süren oyuncuların "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Suçlu Rijkkaard ve teknik ekibidir" diye görüşte bulundukları belirtildi. Deneyimli teknik adama eleştiriler bununla da sınırlı değil. Rijkaard'ın, maçlardan önce çift kale taktik idmanı yaptırmadığı için başarısız sonuçların kaçınılmaz olduğu da konuşulanlar arasında.
10 gündür 5-6 kızla alem yapıyor



"Kızlı erkekli 10-15 kişi gece yarısı aleme başlıyorlar. Kadınlar odadan odaya çığlık atarak, gülerek kaçıyor, erkekler onları yakalıyor. Sonra acayip sesler duyuluyor"


G.Saray'ın adı 'alemci'ye çıkan Brezilyalısı Jo'nun komşuları yıldız futbolcudan yaka silkiyor. Son olarak G.Saray-F.Bahçe derbisinden hemen sonra kız arkadaşlarıyla eğlenirken polisin kapısına dayandığı Jo, evini adeta gece kulübüne çevirmiş durumda. atv muhabiri Korhan Varol, Jo'nun Florya Fly Inn Residence Sitesi'ndeki komşularıyla konuştu. İşte dertli komşuların anlattıkları:
- Gamze Arman Uğur: Kalabalık bir şekilde yaşıyorlar. Önce bir sürü kız geliyor, sonra erkekler. Sanırım evde 15 kişi oluyorlar. Bizim için eziyet, yüksek sesli müzik ve kahkahalarla başlıyor. Gece yarısı ise asıl eziyet başlıyor. Kadınlar acayip çığlıklar atıyor. Koşturmalar, gürültüler oluyor. Gerisini anlatmak istemiyorum.

GALATASARAY'DA FRANK RİJKAARD DEPREMİ

- Faruk Kocabaş: Bunların sesini duymamak için artık kulağımıza pamuk tıkıyoruz. Öyle bir çığlık atıyorlar ki inanamazsınız. Uyurken aniden bir bağırtı oluyor, panik içinde yatağımızdan fırlıyoruz. Jo'nun evine, Cihangir'deki Afrikalılar'a benzeyen kişiler geliyor. Ondan önce Nonda kalıyordu. Nonda çok efendiydi. Hiç böyle şeyler yapmazdı.

- İsmini vermek istemeyen bir komşusu: Geceleri evde birbirlerini kovalıyorlar. Sanırım kadınlar çığlık atarak kaçıyor, erkekler de onları kovalıyor. Sonra erkekler kadınları yakalıyor, o zaman sesler değişiyor tabii. Daha acayip ses çıkarıyorlar. Seks filmlerindeki gibi. Anlatmaktan utanıyorum. Hiç kimseye saygıları yok. Her gece her gece, bu kadar enerjiyi nereden buluyorlar hayret ediyorum.

- Hasan Manav: Yaklaşık 10 gündür hemen her gün Jo'nun evinde parti var. Akşamları 5-6 tane kız geliyor, başlıyorlar alem yapmaya. Kızlar da yamuk-yumuk tipler, hiç güzel değiller.
MOSKOVA'DA SARIŞINLARIN SEKS KÖLESİ OLMUŞTU

Rusya'nın goal.com sitesi kısa süre önce Jo Alves ile ilgili çok çarpıcı gerçekleri yazmıştı. Haberde, Jo'nun CSKA Moskova takımında oynadığı dönemde, sarışın kadınlar tarafından seks kölesi olarak kullanıldığı vurgulanmıştı. Moskova'da gece kulüplerinin müdavimi olan Jo'nun, daha sonra transfer olduğu İngiltere'de de aynı yaşam tarzına devam ettiği ve İngiliz kızlarının gözdesi olduğu belirtilirken, içki ve puroya düşkünlüğüne de dikkat çekilmişti.

İmparator farkı



Yöneticilerin başkan Polat'a baskı yapmasına sevinen taraftarlar, "Rijkaard ile yollar ayrılmalı" dediler


DÜŞÜNÜYOR
F.Bahçe mağlubiyeti ile şampiyonluk şansını iyice azaltan G.Saray'da Fatih Terim sesleri destek bulmaya başladı. Yöneticilerin, "Fatih Terim'i getir" diye baskı yaptığı başkan Adnan Polat'ın konuyu ciddi ciddi düşündüğü öğrenildi.


GÖRÜŞME OLABİLİR
Taraftarlar, "Rijkaard ile büyük hedeflere gidemeyiz. Takım ya Terim'e ya da Lucescu'ya emanet edilmeli" diyerek Hollandalı hocayla yolların ayrılması gerektiğini söylediler. Başkan Polat, 'şimdilik' susuyor ama Terim ile görüşmesi de an meselesi.



407 milyon lira



Ali Sami Yen Stadı'nın arsasını Seyrantepe Projesi kapsamında alan TOKİ, ihale yöntemi ile stadı satışa çıkarıyor. TOKİ tarafından yayımlanan açık arttırma satış ilanında, "Ali Sami Yen Stadyumu arsası 16 Nisan 2010 Cuma günü saat 14.30'da 407 milyon 25 bin TL muhammen bedel üzerinden peşin olarak TOKİ ihale salonu Bilkent Ankara'da açık artırma ile satışa sunulacak" şeklinde ifadeye yer verildi.










--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla