Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.04.10, 18:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Listelemeyen USB Belleğe Ulaşmak

Listelemeyen USB Belleğe Ulaşmak


usb belleğe ulaşmak - listelenmeyen usb bellek


USB belleği bilgisayarınızdaki USB yuvalarından birine taktığınız anda Windows'un klasik uyarı mesajı duyuluyor. Ancak USB bellek Windows Gezgini'nde görüntülenmediği gibi "Windows'un ne yapmasını istersiniz?" sorusunun yöneltildiği iletişim pencereside ekrana gelmiyor. Oysa diğer sabit disk ve ağ sürücüleri Windows Gezgini penceresindeki yerini koruyor.

Bu sorun genellikle bilgisayarları sistem yöneticisi tarafından yönetilen bir ağa bağlı kullanıcıları etkiliyor. Gece yarısı ağ üzerinde IT departmanı tarafından yeni sürücüler paylaşıma açıldığında kullanıcının bu durumdan haber olmuyor. Herhangi bir USB bellek ilk kez kullanıldığında ona boştaki ilk sürücü harfi, örneğin E: atanıyor. Windows USB bellek için E: harfini kullanmaya devam etse de yalnızca ağdaki sürücüyü görüntülüyor. Sorunu ortadan kaldırmak için USB bellek için belirlenen harfi değiştirmelisiniz. Bunun için Başlat / Denetim Masası / Yönetimsel Araçlar / Bilgisayar Yönetimi'ni görüntüleyin. Açılan yeni pencereden Depolama / Disk Yönetimi'ne tıklayın. Bu pencereden USB belleğinize tekrar ulaşabilirsiniz. Belleği işaretleyin ve üzerine sağ tuşla tıklayarak bağlam menüsünü açın. Sürücü harfi ve yolu değiştir'i seçin ve son olarak Değiştir'e tıklayın. Bu adımdan yeni ve başka bir sürücü tarafından kullanılmayan bir harfi işaretleyin.

Gelecekteki çakışmaları engellemek için alfabetik olarak sonlarda yer alan bir harfi kullanmanızı öneriyoruz. Alex Nolan tarafından geliştirilen ve burdan adresinden ulaşabileceğiniz Drive Manager adlı araç ile sürücüleri listeleyebilirsiniz. Bu ücretsiz yazılım ile sürücüleri yöneterek onların Windows Gezgini'nde görünür ya da görünmez olmasını sağlayabilir , alt klasörlere sürücü harfleri atayabilirsiniz.

chip.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla