Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.04.10, 15:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon10 Jo Alves'in Bileti Kesildi

Jo Alves'in bileti kesildi

Sarı-kırmızılı takımda büyük sorun olacağı tahmin edilen Jo Alves'in bileti kesildi.

Jo'yu gönderecek olan Galatasaray yönetimi müthiş bir golcünün peşine düştü. Galatasaray'ın peşinde olduğu isim şöyle:

Galatasaray'ın devre arasında Manchester City'den kiraladığı Brezilyalı golcü Jo Alves'in Fenerbahçe yenilgisinden sonra evinde arkadaşlarıyla parti düzenleyip eğlenmesi sarı-kırmızılı camiada büyük tepki almıştı.

Benzer bir olay Fenerbahçe'de de yaşanmış, olaya karışan Colin Kazım'ın bileti kesilmişti. Kazım takımının Kadıköy'de maç oynadığı saatlerde Beyoğlu'ndaki bir mekanda eğlenirken görülmesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Fenerbahçe kulübü, devre arasında milli oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

JO'NUN BİLETİ KESİLDİ

Jo'nun basına yansıyan son vukuatı aslında ilk vukuat değildi. Çünkü Brezilyalı oyuncu gerek Kayserispor gerekse Trabzonspor maçlarından sonra da partilere katılmıştı.

Sezon sonuna kadar kiralanan ancak göstereceği performanstan sonra bonservisi alınması düşünülen Jo'nun Galatasaray'da kalması artık imkansız gibi. Jo'nun disiplinsiz davranışlarından dolayı zor durumda kalan Adnan Polat'ın kesin olarak Jo'nun takımda kalmamasını istediği iddia edildi.

ALTERNATİF FRANSA'DAN

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim Milan Baros'un yanına çok güçlü bir ismi kadrosuna dahil etmek istiyor.

Galatasaray bu bağlamda güçlü fiziğiyle Chelsea'nin forveti Drogba'ya benzetilen Gervinho'ya teklif götürmeye hazırlanıyor.

Daha önce Trabzonspor'un da peşinden koştuğu Gervinho için, vatandaşı Abdul Kader Keita'nın aracı olacağı iddia edildi.

GALATASARAY'IN İŞİ ZOR

Bu sezon Lille takımında harikalar yaratan Gervinho,futbolseverler 2004 yılında Belçika'nın Beveren takımından hatırlayacaklar… Beveren'de 66 maçta 14 gol attı. Ardından büyük bir yükseliş kaydederek Fransa'nın Le Mans takımına transfer olan Gervinho, 59 maça çıktı ve 9 gol attı. 2009 yılında ise 8 milyon Euro karşılığında Lille'e transfer oldu.

Lille'de bu sezon ligde 12, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 gol atan Gervinho'nun en büyük özelliği çok teknik ve hızlı olması.

Gervinho'yu transfer etmek isteyen sarı-kırmızlı yönetimin işi çok kolay olmayacak. Lille transfer olduğu zaman, hedefinin İngiltere Premier Ligi'nde oynamak olduğunu söylemiş, Lille'in bu amacı doğrultusunda gelişimine çok büyük katkılarda bulunacağını belirtmişti.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla