Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.04.10, 14:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Trabzonda Hazırlıklar Tamamlandı

Takımımız Antalyaspor maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Gloria Golf Otellerinin sahasında yapılan antrenmanda oyuncularımız ısınma bölümünün ardından yarı sahada taktik çalışması gerçekleştirdiler.
Çalışmaya hastalanan Ömer Aysan katılmadı. İdman sonrası Gloria Golf Otel'den ayrılan takımımız maç saatini Divan Otel'de bekleyecek.




Beklenen gün geldi... Tam 5 sezondur Türkiye Kupası hayaliyle yaşayan Trabzonspor, bugün final bileti için Antalyaspor karşısına çıkacak. Ligde beklediği başarıyı yakalayamayan bordo-mavili takımda futbolcular bu kritik sınav öncesinde galibiyet yemini etti. Teknik direktör Şenol Güneş, maç toplantısında oyuncularına "Avrupa'ya gitmek istiyorsak, kupayı mutlaka almalıyız. Sadece 2 maçımız kaldı. Sizden hayatınızın futbolunu oynamanızı istiyorum" dedi.

Kötü anılar silinir
Beşiktaş maçından hemen sonra Antalya kampında takımı psikolojik kampa alan Güneş'in bu sözleri futbolcularda olumlu etki yarattı. Tecrübeli hocanın konuşmasından sonra arkadaşlarıyla özel bir toplantı gerçekleştiren kaptanlar Umut Bulut ve Rigobert Song, "Camianın bizden beklentisi büyük. Bu yıl yeteri kadar taraftarımızı üzdük. Kupayı kazanırsak kötü anılar silinir. Gelecek yıla daha iyi gireriz" diyerek zafer sözü verdi.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla