Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.04.10, 11:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon F.Bahçe Başkanı Yıldırım, maçın hakemine "Fenerbahçe'nin uşağısın", "Sahtekar"

Derbide şeref tribününde kavga

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, maçın hakemine "Fenerbahçe'nin uşağısın", "Sahtekar" diye bağıran Beşiktaşlı yöneticilere kızdı.

Sarı lacivertlilerin 1-0 kazandığı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi saha içinde yaşanan gerginlikleri kadar, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın şeref tribününde yaşanan kavgayla da çok konuşulacak. Buna sebep ise hakeme yönelik eleştiriler. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım maç oynanırken Hüseyin Göçek hakkında konuşan siyah-beyazlı yönecilere tepki göstererek, “Bir haftadır hakemlerle ilgili konuşuyorsunuz, yeter” diye bağırdı. Ayağa kalkan Yıldırım, daha sonra çevresindekilerle konuşmaya devam etti. Yıldırım’ın ayrıca, Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli ile hararetli bir konuşma yaptığı dikkatlerden kaçmadı.




Penaltıyı Bilica mı kurtardı

Bobo’nun konsantrasyonu bozulunca Volkan da rahat bir kurtarış yaptı.

F.Bahçeli oyuncunun penaltı noktasını eşelemesi sonuç verdi. Bobo’nun konsantrasyonu bozuldu, Volkan da rahat bir kurtarış yaparak maçı döndürdü.

Dakikalar 64’ü gösterdiğinde Uğur, Bilica’nın müdahalesiyle yerde kaldı, hakem Hüseyin Göçek, penaltı noktasını gösterdi. Hürriyet'in haberine göre, F.Bahçeli oyuncu karar sonrası beyaz noktayı ayağıyla eşti. Bobo da penaltıyı kaçırdı. İşte bu tartışılan olayı kaleciler ve golcülere soruldu.

VOLKAN ÖNLEDİ

Nurettin Yıldız: Kaleci Volkan Demirel çok iyi motive olmuş. Bobo’nun topa gelişinden ben nereye
atacağını gördüm. Volkan yaşadı. Gol olmasını Volkan Demirel önledi.

KALECİLER AVANTAJLI

Murat Şahin: Penaltılarda topu kurtarma şansı yüzde 40’tır. Volkan duruşu ile şansını yüzde 80’e çıkardı. Bobo’nun yapacağı bir şey yoktu. Plase şutlarda kaleciler daha avantajlı.

HIRSIZLIK YAPTI

Haytettin Demirbaş: Resmen hırsızlık yaptı. Hakemin Bilica’ya kırmızı kart göstermesi lazımdı. Bana göre Bobo kaçırdı. Psikolojik olarak ezildi. Nokta olayı psikolojik baskı yarattı..

KADERİMİZ BELLİ OLDU

Matteo Ferrari: O penaltıyı gole çevirebilseydik, bu maçtan kesinlikle galip çıkacağımızı düşünüyordum. Ama penaltıyı kaçırınca neredeyse kaderimiz belli oldu. Olmayınca olmuyor.

FANTAZİ OLMAZ

Cenk İşler: F.Bahçeli oyuncular penaltı noktasına gelerek Bobo’nun konsantrasyonunu bozdu. Bobo şartlar ne olursa olsun topu filelere yollamalıydı. Bu karşılaşmada fantazi olmaz.

BOBO'YA SORUN

Necati Ateş: Volkan köşeye giden topa hamle yapıp kurtardığına göre bence penaltıda başrolde Volkan vardı. Bilica’nın eşelemesi konusunda ise başıma böyle bir şey gelmedi. Onu Bobo’ya sorun.

IIVANKOV'UN PENALTISI AKILLARA GELDİ

Ligin 28. haftasında oynanan ve Bursa’nın 2-1 kazandığı Antalya maçının 14. dakikasında Ivankov’un attığı penaltı tartışma yaratmıştı. Zemin bozuk olduğu için penaltı atışını, daha ileri noktadan kullanan Bulgar kalecinin bu hareketi uzun süre konuşulmuştu. Antalyaspor’un maçın kural ihlali yapıldığı için tekrar edilmesini istediği iddia edilmiş ancak kırmızı beyazlı kulüp, konuyu yalanlamıştı.
Son 10 dakika iki takıma da yakışmadı

Ne Fenerbahçeli, ne Beşiktaşlı oyunculara yakışacak hareketler izledik.

Son 10 dakika olmadı
Ne Fenerbahçeli, ne Beşiktaşlı oyunculara yakışacak hareketler izledik. Böyle olunca o muhteşem ilk 80 dakika da uçup gitti
80. dakikaya kadar kıran kırana bir maç izledik. Süper bir derbi oldu diyebiliriz. Ancak son on dakika ve uzatmalarda oyun bir hayli çirkinleşti. Ne Fenerbahçeli, ne Beşiktaşlı oyunculara yakışacak hareketler izledik. Böyle olunca o muhteşem ilk 80 dakika da uçup gitti.
Hakem Hüseyin Göçek’in ismi bütün hafta boyunca çok tartışıldı. Belli ki bunun etkisinde kalmış. Göstermediği kartlar, gösterdiklerinden daha önemliydi. Standardı tutturamadı. Yani oyunun gerginleşmesine çanak tuttu. Tüm aldatmaları yedi.
Örneğin son dakika Vederson ve İbrahim Toraman’ı birer sarı kartla yerlerine gönderebilirdi. Kırmızı ile işi abarttı. Selçuk’u gereksiz bir sarı kart çıkardı, İbrahim Toraman’a tekme atan Emre’yi es geçti...
Maça gelince; Fenerbahçe, Galatasaray ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi oyuna müthiş arzulu ve istekli girdi. Hatta santra ile birlikte Alex klasik olarak topu köşe bayrağının yakınından taça gönderdi ve hemen takımca prese başladılar. Beşiktaş’ın kadrosu bu baskıyı kaldıracak özellikte değildi ve bunun faturasını Alex daha birinci dakikada kesti. Fenerbahçe ardından farkı ikiye hatta üçe çıkaracak pozisyonları da yakaladı. Kalesinde sıfır pozisyonla devreyi kapadı. Beşiktaş rakibi önünde pasif kalınca, özellikle Fink ve Ernst orta alanda hiçbir varlık gösteremeyince, hazırlık paslarında aksayınca oyun Fenerbahçe’nin hakimiyeti altında geçti.
İkinci yarıda roller tamamen değişti. Mutlak kazanması gereken bir maça hücuma çıkacak beklerle çıkmayarak büyük hata yapan Mustafa Denizli’nin, İbrahim Toraman’ı sağ beke çekip orta alana Uğur İnceman’ı koyması ipleri Beşiktaş’a geçirdi. Fizik olarak da Fenerbahçe’ye göre daha ağır basınca oyunu kazanacak konuma kadar geldiler.
Bobo’nun kaçırdığı penaltı dönüm noktasıydı. Oyun beraberliğe gelse Fenerbahçe’nin geri döndürmesi güçleşebilirdi. Çünkü dirençleri bir hayli düşmüştü. Aslında Beşiktaş ve Fenerbahçe şu an ligin fizik açıdan en iyi takımları. Ancak Fenerbahçe gücünü dengeli kullanamadı. İlk yarıda büyük bir efor harcadı. Bu yüzden son 15 dakika ileri gidecek halleri yoktu.
Son bir paragraf da Gökhan Gönül için... Ameliyat olacak derken inanılmaz bir performans gösterdi. Fenerbahçe’nin en iyilerinden biriydi. Özverisi, savaşçı kimliği alkışı hak etti.

Daniel Guiza çok şaşırttı

Taraftarları çileden çıkartan İspanyol futbolcu yine ilginç bir olaya imza attı.

Sahadaki futbolu ve gece hayatıyla sürekli skandallara imza atan Fenerbahçeli Daniel Güiza, kötü yakalandı.

1.5 yıldır ehliyetsiz araba kullanan İspanyol yıldız, Kadıköy Bahariye İlköğretim Okulu'nda sınava girerken görüntülendi.

Kendisine hediye edilen Audi marka otomobili ehliyetsiz olmasına rağmen idman gidiş ve dönüşlerinde kullanan Güiza'nın yönetimden gelen "Artık ehliyet al. Yoksa başın belaya girecek" baskısı üzerine sınava girdiği öğrenildi.

HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Güiza'yı sınava girerken gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, İspanyol futbolcunun hayranlarıyla sık sık fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Güiza'nın kız arkadaşı Cosico da sınav sırasında okul dışarısında bekledi. Tecrübeli golcünün İspanya'da ehliyetine el konulduğu ifade edildi.

Takvimin haberine göre, Güiza sınav sonrası "İspanya'da ehliyet almak çok zor. Ondan burada sınava girdim" dedi.

Güiza'nın ehliyet sınavına girmesi, "Acaba önümüzdeki sezon da Fenerbahçe de mi? sorusuna da gündeme getirdi.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla