Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.04.10, 13:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mehmet Topal Valencia ile anlaştı

İspanyol takımıyla anlaştı

Kulübün, Topal ve G.Saraylı yöneticilerle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtiliyor.

Mehmet Topal Valencia ile anlaştı

Son dönemde sık sık gündeme gelen Mehmet Topal – Valencia flörtü yavaş yavaş şekillenmeye başladı.


İspanyol Super Deporte gazetesinin iddiasına göre, görüşmelerde son noktaya gelindi ve Milli futbolcu Mehmet Topal, Valencia’nın teklifini kabul etti.

Gazetede yer alan haberde, İspanya’nın köklü kulüplerinden Valencia’nın, şimdiden gelecek sezon için yatırım yapmaya başladığı ve transfer planları içindeki en önemli isimlerin başında Galatasayalı Mehmet Topal ve İspanyol forvet Llorente’nin geldiği iddia ediliyor.

Bu sezon La Liga’da şampiyonluk yarışında Barcelona ve Real Madrid’in çok gerisinde kalan Valencia’da, takım kaptanları Baraja ve Albelda’nın yaşlanması kulüp yönetimi ve teknik heyeti dinamik ve yaratıcı bir orta saha oyuncusu aramaya itiyor. Bu arayışta da öne çıkan ilk isim Mehmet Topal. David Silva’nın Real Madrid’e transfer olması halinde ise golcü sıkıntısı yaşamak istemeyen ve Villa’ya yeni bir partner bulmak isteyen Valencia, İspanyol golcü Llorente’ye imza attıracak.

Super Deporte’de yer alan haberde, Valencia yönetiminin, Mehmet Topal ve Galatasaraylı yöneticilerle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ancak bonservis ücreti konusunda ufak pürüzler kaldığı ve bu konuda da anlaşma sağlandığı takdirde Topal’ın gelecek sezon kesin olarak siyah-beyazlı formayı giyeceği belirtiliyor. Ayrıca gazetenin internet sitesinde yapılan “Mehmet Topal Valencia’ya faydalı olur mu?” anketinde %83 oranında “evet” oyu çıkaren “hayır” diyenlerin oranı sadece %17’de kalmış durumda.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla