Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.04.10, 14:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Caner Alttan Almalıydı

Caner alttan almalıydı

“Bu kavgayı kan davasına dönüştürmeye gerek yok. Onlar da diyaloğa girsin”

Siyah beyazlı takımın kaptanı, Avusturya kampında kapıştığı İbrahim Toraman’la aralarındaki problemi konuşarak çözdüklerini hatırlatırken, “Bu kavgayı kan davasına dönüştürmeye gerek yok. Onlar da diyaloğa girsin” dedi.

GEÇEN sezonun başında Avusturya kampında takım arkadaşı İbrahim Toraman’la terlik yüzünden kavga ettiklerini hatırlatan siyah beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez, G.Saray’daki Arda-Caner kavgasını, “Her takımda olabilecek şeyler” şeklinde yorumladı. Arda’nın takım kaptanı olduğunu ve saygıyı hak ettiğini savunan Üzülmez, “Caner alttan almalıydı” dedi.

Tecrübeli futbolcu şunları söyledi: “Antrenmanda canın yanar, bir şeylere sinirlenirsin, arkadaşınla tartışırsın. Bizim de Avusturya kampında buna benzer bir olayımız olmuştu. Daha sonra antrenmana birlikte çıkıp çalıştık. Bu işler ancak konuşularak çözülür.

İŞTE ARKADAŞLIK BU

Arda ile Caner arasındaki kavganın büyütülmemesi gerektiği görüşündeyim. Öncelikle şunun bilinmesi gerekir ki, G.Saray takımının kaptanı Arda. Diğer futbolcuların ona saygı göstermesi gerekir. Caner, kaptanının sözünü dinlemeli ve alttan almalıydı. Kaptanına laf söylemek Caner’e düşmez.


Arda ile Caner’in arkadaşlığı bildiğim kadarıyla eskilere dayanıyor. Aralarında su sızmıyordu. Aynı kanatta oynuyor olmaları rekabeti körükler ama bu durum kavgayı gerektirmezdi. Bu kavgayı kan davasına dönüştürmeye gerek yok. Televizyondan izledim, önce kavga etmişler, sonra da barıştırmışlar. İşte arkadaşlık bu. Umarım bu tür olaylar bir daha olmaz.”

İ.Toraman da Arda’yı savundu

Bütün yük omzunda

SİYAH beyazlı takımın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Arda’nın genç yaşında büyük sorumluluk aldığını söylerken, “Bütün yük omuzuna bindiği için strese girdi” dedi. Son haftalarda Arda’ya büyük haksızlıklar yapıldığını savunan Toraman, genç meslektaşına sahip çıktı: “Yabancı oyuncular da dahil olmak üzere bütün takımın yükünü omzunda taşıyor. Buna bir de eleştiriler eklenince ister istemez strese girdi. Başarısızlıkta neden yabancılara hesap soran yok? Bence Arda, Caner’e bilerek vurmamıştır. Caner hatasını anlamış ki gidip özür dilemiş ve barışmışlar.”

Ahmet Dursun, Caner’den yana

Kaptanlığını bilmeliydi

BEŞİKTAŞ’ta forma giydiği dönemde soyunma odasında tartıştığı takım arkadaşı Giunti’ye falçata fırlatan Ahmet Dursun, ise Caner’i savundu. “Takım kaptanlığı arkadaşına yumruk sallama hakkını vermez” diyen Ahmet Dursun şöyle konuştu, “Arda’nın alttan alması gerekirdi. Kaptanlık Arda’ya yumruk atma hakkı tanımaz. Onun takımı için fedakarlıklar yapması gerekir. Huzursuzlukta kendisini siper etmeli. Her kaptan arkadaşına ceza vermek için yumruk sallarsa, sahada oynatacak oyuncu bulamazsınız.”

G.SARAY’IN ESKi FUTBOLCULARI NE DiYOR?

Doğru değil ama doğal karşılıyorum

Hakan Şükür

ARDA’nın bu tepkisini doğru bulmamakla birlikte, doğal karşılıyorum. Arda takım kaptanı ve kendini bilen biri. Kolundaki kaptanlık pazubandı bu yaptıklarını engelleyecek şeyler değil. Bu insani ve herkesin yaşayabileceği bir olay. Arda’nın kısa sürede yeniden yükselişe geçip kendisini toplayacağına inanıyorum.

Necati Ateş

O anki ruh hali önemli

BU görüntüler elbette hoş olmamış. Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Ancak saha içinde futbolcunun ne hissettiğini oynayan ve bu oyunun içinde olan bilir. Saha içinde hatta antrenmandaki ruh hali çok farklıdır.

UZMANLAR NE DiYOR?

Danışmana ihtiyacı var

Prof.Dr.Turgay Biçer

ARDA iyi bir yetenek ancak duygusal olduğu için çok çabuk etkileniyor. Böyle olunca da yıpranıyor. Yükü ağır, taraftarın beklentisi yüksek ve Arda artık kendine ait değil. Psikolojik açıdan dinlenmesi gerekli. Kesinlikle Arda’nın danışmana ihtiyacı var.

“Kaptansın” demekle olmuyor

Prof.Dr.Acar Baltaş

ARDA’yı kaptanlığa hazırlamak gerekiyor. “Kaptansın” demekle iş bitmez. İnsanların kalitesi, sınırları zorladığı zaman belli olur. Arda da gücünün sınırlarına geldi ve haksızlığa uğradığını düşünüyor. Yönetimin zor dönemlerde hazırlayacağı profesyonel yardım da olması gerekirdi.













--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla