Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.04.10, 09:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Eskişehirspor 1-0 Trabzonspor

Eskişehirspor'la deplasmanda oynadığımız müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının son dakikasında Ümit Karan'ın attığı golle mağlup olduk.


Takımımız Eskişehirspor deplasmanında zatma dakikalarında mağlup oldu. Umut'un ikinci sarı kartla oyun dışı kalmasının ardından uzun süre 10 kişi oynayan Bordo-mavililer haftayı puansız kapattı.
Üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Karadeniz Fırtınası 26. dakikada 10 kişi kalınca planlar bozuldu. Eskişehirspor'a pozisyon veren ekibimizde sezonun formda ismi Onur yine başarılı bir performans ortaya koydu. İkinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen oyunda dengeyi kuran ekibimiz, golü bulabilecek pozisyonlar da üretti ancak golü bulamadı. Son dakikada gelen gol ise Eskişehir'de puan alamamamıza neden oldu.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Serkan Çınar, Erdinç Sezertam, Aleks Taşçıoğlu

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, El Saka, Nadareviç(Dk. 46 Murat Önür), Sezgin, Erkan(Dk. 73 Aydın), Doğa, Bülent Ertuğrul(Dk. 27 Alper), Adem Sarı, Sezer, Ümit Karan
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay


TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Song, Engin(Dk. 85 Murat), Selçuk, Colman, Gabric(Dk. 46 Ceyhun), Alanzinho(Dk. 46 Burak), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş


GOL: Dk. 90 +4 Ümit Karan

KIRMIZI KART: Dk 26 Umut (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Koray, Murat, Erkan (Eskişehirspor), Umut (Trabzonspor)



Teknik Direktörümüz Şenol Güneş müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


"Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Kalite ve oyun farkı olarak rakibimiz iyiydi. Bizim iyi olmamız gerekiyordu ama kötü sonuçla bitirdik. Bu bizin için ikinci mağlubiyet oldu. Kayserispor maçında da son dakikalarda yediğimiz gol ile mağlup olmuştuk. Yenilmeyeceğimiz iki takıma yenildik. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Son beş dakikada pozisyon hataları yaptık. Rakibimizin kanatlardan orta yapmasına izin verdik. Son dakikalara girilirken, oyuncularımın yorulduğunu hissettik. Son dakikalarda rakibin kalemizde olması panik etkisi yarattı. Kazanan onlar oldu tebrik ederiz. Hakemin uzatmış olması, oyuncumuza itirazdan dolayı sarı kart görmesi ardından kırmızı kart ile oyundan alınması, rakip oyuncuların hem yan hakemi hem de yan hakemlere itirazda bulunup bir şey göstermemesi bizim sorunumuz değil. Rakibimiz hem şikâyetçi oldu hem de kazandı.

Oyuna başladığımız zaman takımımızda olmayan oyuncular bizi etkiledi. Bizim oyuncularımız birlik olmayınca iyi oynayamıyorlar. Bugün onu gördüm bizim için ders oldu. Büyük olmanın ilk adımı performansını en iyi şekilde sahaya yansıtmalısın. Yüzde yüz performansını vermeyenler ile yarı yolda kalırsınız biz de bugün bunu gördük. Bu mücadele bizim için büyük bir ders oldu. Böyle oynarsak başarılı olamayız”




--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla