Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.04.10, 11:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Herkes teknik direktör Mustafa Denizli’nin durumunu merak ediyor?

Ve Denizli'nin akibeti belli oldu

Herkes teknik direktör Mustafa Denizli’nin durumunu merak ediyor?

Ve kaderi çizildi!Beşiktaş yönetimin 1 yıllık sözleşme uzattığı ve taraftarın son maçta bağrına bastığı Mustafa Hoca, kendisiyle ilgili sıkıntıları konuştuğu başkandan tam destek aldı, yeni sezon için kolları sıvadı!

Zirveden kopan ve bir anlamda yeni sezona bakan Beşiktaş’ta herkes teknik direktör Mustafa Denizli’nin durumunu merak ediyor? Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, başarısızlığın ardından yönetim içinde bölünme ve basında da kurt hoca ile yola devam edilmeyeceği iddiaları gündeme geldi. Ancak Denizli ile başkan Yıldırım Demirören’in önceki gün Boğaz’da yediği yemek soru işaretlerini ortadan kaldırdı... Aslında Sivas maçında yaşananlar yeni sezonun aynasını gösterdi. Taraftar bu sezon ilk kez Mustafa Denizli’yi tribüne çağırdı o da koşa koşa onların sevgisine karşılık verdi... “Ben Beşiktaş’a imzayla değil sevgiyle bağlıyım” diyen Mustafa Hoca istediği sevgiyi görmüştü. Peki yemekte ne oldu?

KAMP YERİ BAKILACAK

Başarısızlığı kabul eden ve bir anlamda sorumluluğu üstüne alan Denizli, Trabzonspormaçı öncesi 1 yıllık (4.1milyon TL) mukavele imzalamasına rağmen başkana kendisiyle ilgili sıkıntı olup olmadığını sordu. Basında çıkan yola devam edilmeyeceği yolundaki iddialarla ilgili olarak nabız yokladı. Demirören ise tecrübeli teknik adama olan güvenlerini yineledi. Beklediği desteği alanMustafa Denizli’nin önümüzdeki haftadan itibaren yeni sezon için kamp programına başlayacağı öğrenildi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla