Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.04.10, 14:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Empati - Yıldız Dilek Ertürk

Empati - Yıldız Dilek Ertürk

Yıldız Dilek Ertürk Empati kitap tanıtımı

Kitabın künyesi

Empati
(Halkla İlişkilerin İletişim Öznesi)
Yıldız Dilek Ertürk
Derin Yayınları / İletişim Dizisi
Türkçe
412 s. -- 3. Hamur-- Ciltsiz -- 15 x 22 cm
ISBN : 9789944250863
2010

Kitap hakkında

Bu kitap, halkla ilişkiler alanı çalışma birimlerinin, empati ile buluşma noktalarına ait farklı kalemlerden çıkmış yazıları içermektedir. Reklam, sosyal sorumluluk, tüketim, kurumsal iletişim, yönetim, liderlik, iş yerinde taciz, kamusal alan, hedef kitle, basınla ilişkiler, sanat, adalet, grup iletişimi gibi anahtar kelimeler, empati bağlamında işlenerek yazıların içeriğine temel oluşturmuştur. Bu yazılar, açıklayıcı ve eleştirel bakışlarıyla, iletişimin empati öznesini halkla ilişkilerle ilgili kavramlarla biraraya getirerek, Halkla İlişkilerin İletişim Öznesi: Empati başlığı altında kaleme alınmıştır. Kişilerarası iletişimin vazgeçilmez kavramlarından biri olan empati, halkla ilişkiler uygulamaları açısından ele alındığında, bir insanın ya da kurumun, hedef kitlesiyle, ortak paydalarda buluşabilmesi için onları anlama çabası olarak açıklanmaktadır.

Hedef kitleyi iyi tanımak, analiz etmek... Bu empati mi oluyor? Empati kurmak bir zorunluluk mu? Halkla ilişkiler denildiğinde empati şart mı? Çevremizle, daha iyi anlaşabilmek, iyi iletişim kurabilmek, ortak paydalarda buluşabilmek adına empati mi yapıyoruz?... Bu kitapla empati adına bildiklerinizi, bilmediklerinizle harmanlayarak, halkla ilişkilere bakışınızı gözden geçirmiş olacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla