Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.05.10, 17:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bölgesel Fazlalıklara Çözüm!

Bölgesel Fazlalıklara Çözüm!

Biçimli kalçalar:
Öncelikle vücudunuz üzerinde yapacağınız tüm çalışmaların zaman gerektirdiğini, sabır ve istikrarın önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Kalça kaslarını her gün çalıştırın. Sonunda istediğiniz duruma geldiğini göreceksiniz.
Bu konuda en garantili yöntem merdiven çıkmaktır. Asansörleri ve yürüyen merdivenleri unutun. Step yapmak da aynı derecede başarılı sonuç verecektir. Merdiven aralıkları az olduğunda ikişer ikişer çıkmak daha faydalıdır. Bunu yaparken, kalçanızdan kuvvet alın.
Çoğunlukla çocukların ayağında gördüğünüz patenlerin, sizin için muhteşem olacağını biliyor muydunuz? Paten kayarak sadece kilo vermez, bacak ve karın kaslarını da çalıştırırsınız.
Televizyon seyrederken bile kalçalarınızı çalıştırabilirsiniz. Bunun için oturduğunuz veya uzandığınız yerde, poponuzu sıkıp gevşetin. Bu sırada karnınız içeride, omuzlarınız geride olsun.
Sarkık Kollar:
Kollarınızı eski gergin günlerine döndürmek istiyorsanız, biseps ve triseps kaslarını çalıştırmalısınız. İki elinize su dolu şişeleri alın. Kollarınızı önde birleştirin. Ellerinizin üstü yere baksın. Kolunuzu yavaş yavaş kaldırın ve indirin.
Diğer bir egzersiz için, ağırlığı bir elinize alın. Bu elinizi önce yukarı doğru gerin, sonra başınızın arkasına, ensenize doğru uzatın. Bunu günde 12 defa yapın.
Kelebek ve kurbağalama yüzmek, orantılı kollara ve kol kaslarına sahip olmanızı sağlar. Ayrıca, evde duvarın karşısına geçip, iki elinizle duvarı itmeye çalışın. Böylece kol kaslarınız fazlasıyla çalışacaktır.
Bacaklar:
Bacaklarınızı inceltmenin en pratik yollarından biri bisiklete binmektir. Bisiklete binmek, aynı zamanda yağ yakmak ve kalp kaslarını çalıştırmak için de önemlidir. Düz bir parkur yerine, eğimli yolları tercih ederseniz, daha fazla yakarsınız.
Eğer sokakta bisiklete binme şansınız yoksa, evde binilen bisikletlerden alabilir veya yakınınızda bir spor salonunda bu egzersizi yapabilirsiniz.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla