Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.05.10, 19:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fener'in Ankara Kadrosu

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli kafilede şu futbolcular bulunuyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Deniz Barış, Bilica, Lugano, Gökhan Gönül, Vederson, Bekir, Cristian, Emre, Selçuk, Deivid, Özer, Mehmet Topuz, Alex, Güiza, Gökhan Ünal, Semih.




Fenerbahçe yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'nın kaybedilmesinin ardından ortaya atılan, "Daum ve bazı oyuncularla yolların ayrılacağı" yönündeki söylentilere karşı bir bildiri yayımladı. Yönetim, Daum ve futbolculara sahip çıkarken, "Hep destek tam destek" mesajı verildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Takımımız şampiyon olmak adına gereken güce, inanca ve yeteneğe sahiptir. Şampiyonluğun en büyük adayı durumundayız.
Önümüzde son derece önemli iki lig maçı varken, uydurma senaryoları ortaya atanları kınıyoruz, taraftarlarımız ve spor kamuoyundan bu tarz haberlere itibar etmemelerini bekliyoruz."





Savaşmalıyız
"Güçlü ve çok iyi bir takımla oynayacağız. Bu maçtan zaferle ayrılıp, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacağız"



SİTESİNE KONUŞTU
Diego Lugano, kendi internet sitesinde önemli açıklamalarda bulundu. Yarın A.Gücü karşısında çok ciddi bir sınav vereceklerini ifade eden Uruguaylı oyuncu, "3 puana ulaşmak için takım olarak 90 dakika boyunca savaşmalıyız" dedi.

DİKKAT ETMELİYİZ
A.gücü'nün güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Lugano, "Rakibimizin potansiyelini biliyoruz. En az hatayla maçı tamamlayıp, galip gelmenin hesabı içindeyiz. Kazanırsak, şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacağız" diye konuştu.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla