Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.05.10, 21:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray'dan İki Bomba Transfer

Galatasaray'dan iki bomba transfer

Galatasaray, ABD’li oyuncular Augustus ve Fowles’ı transfer etti.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off finalinde şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran sarı-kırmızılı takım, FIBA Avrupa Kupası’nı kazandığı 2008-2009 sezonunda kadrosunda bulunan Augustus ile WNBA ve FIBA Avrupa Ligi’nin en önemli pivotlarından Sylvia Fowles’i renklerine bağlayarak, kadrosunu güçlendirdi.

SEIMONE AUGUSTUS

1984 doğumlu ve 1.83 metre boyunda olan Seimone Augustus, kolej kariyerine doğduğu yerin okulu olan Louisiana State University’de (LSU) başladı. LSU takımının en önemli oyuncusu olan ve ligin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Augustus, buradaki kariyerini 19.3 sayı, 5 ribaunt ve 2 asist ortalamaları ile tamamlarken birçok da ödül kazandı.

2006 yazında WNBA draftına giren Seimone Augustus, Minnesota Lynx tarafından birinci sırada seçildi. İlk senesinde 21.9 sayı, 3.8 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları tutturdu ve yılın çaylağı ödülünü almayı başardı. İkinci senesinde de iyi performansını sürdüren Augustus, ortalamasını 22.6 sayı, 4 ribaunt ve 2.3 asiste yükseltti. 2008-2009 sezonunda Galatasaray’da forma giyen Seimone Augustus, geçen sezonu sakat geçirdi.
SYLVIA FOWLES

1985 doğumlu ve 1.98 metre boyundaki Sylvia Shaqueria Fowles, hem hücumda, hem de savunmadaki sertliğiyle dikkati çekiyor.

Fowles, WNBA kariyerinin yanı sıra, FIBA Avrupa Ligi’nde de yıllarca mücadele verdi. Lise ve kolej takımlarındaki üstün performansıyla öne çıkan Sylvia Fowles, 2008 sezonunda Chicago Sky takımı tarafından ikinci sıradan draft edildi. WNBA’de geçirdiği iki sezonda 10.9 sayı, 7.7 ribaund, 1.7 blok ortalamalarını tutturan Fowles, Avrupa’da da son iki sezondur Spartak Moskova Region ile FIBA Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşadı
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla