Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.05.10, 12:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mustafa Denizli, Tek Gündemi Quaresma Transferi Olan Yönetimin Dikkatini Çekti

Quaresma'dan önce yapılacak var!

Mustafa Denizli, tek gündemi Quaresma transferi olan yönetimin dikkatini çekti

Mustafa Denizli, tek gündemi Quaresma transferi olan yönetimin dikkatini çekti, “Önce takıma ödeme yapalım” dedi. Hocanın bu çıkışı sonrası futbolcular Bursa maçına başka bir gözle bakmaya başladı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgisi alınan Mustafa Denizli'den sürpriz çıkış: "Quaresma yıldız bir oyuncu, ilginiz beni ayrıca mutlu etti. Ancak bu işten önce, oyuncuların alacaklarını kapatalım..."

Beşiktaş’ın geçen sezondan bu yana transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü, taraftarların hayalini kurduğu Ricardo Quaresma için artık tek engel var: Mustafa Denizli... Portekizli oyuncu gündeme geldiğinden bu yana isteksiz bir tavır takınan tecrübeli çalıştırıcı, Başkan Yıldırım Demirören’le yaptığı görüşmede ağzındaki baklayı çıkardı. “Bu tip yüksek maliyetli ve yıldız karakterli oyuncular takımın kimyasını bozar, dengesiyle oynar” diyen kurt hoca, “Ekip ruhu her şeyin önünde gelir. Ancak son söz tabii ki sizin” ifadesini kullandı.

SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR

Ancak Denizli’nin kullandığı bir ifade de, bu transfere bakış açısını net bir şekilde ortaya koydu: Hem şu anda Quaresma’dan önce, futbolcularımızın parasını ödememiz gerekiyor... Yönetim ise hem teknik direktör Mustafa Denizli’yi ikna turlarını sürdürüyor, diğer yandan da Portekizli oyuncuyu Türkiye’ye getirmek için çalışmalara hız veriyor. Bu durum, teknik direktör Mustafa Denizli ile transfer çalışmalarını yöneten komite başkanı Serdal Adalı arasında soğuk rüzgarlar estiriyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla