Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.05.10, 16:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Çiğdem Anaokulu İstanbul

Çiğdem Anaokulu İstanbul

Çiğdem Anaokulu Hakkında - Çiğdem Anaokulu Tanıtım - Çiğdem Anaokulu Resimleri - Çiğdem Anaokulu İletişim Bilgileri









Çiğdem Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiğdem Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiğdem Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiğdem Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.


Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı


Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE


Adı: ÇİĞDEM ANAOKULU


Adresi: Başbakanlık Toplu Konutları 1.Etap 2.Bölge Halkalı


Telefon Numarası: 2126989749


Faks Numarası: 2126989749


E-mail Adresi: 752047@meb.k12.tr


Web Adresi: İSTANBUL – KÜÇÜKÇEKMECE – Çiğdem Anaokulu


OKULUMUZ


1993 - 1994 Eğitim-Öğretim yılı başında hizmete açılan okulumuz Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Emlak Bankası işbirliği ile yapılmış ve daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir.


1173 metrekare genişliğinde olan okulumuz fiziki yapısında 1 müdür odası, 1 memur ve öğretmen odası, 1 çok amaçlı salon, 4 etkinlik odası, 2 çocuk tuvaleti, 2 oyun bahçesi, 1 mutfak ve 2 depo barındırmaktadır.


İsim Belirleme Komisyonu tarafından "Çiğdem Anaokulu" adını alan okulumuz 3 yıl merkezi sistemle ısıtılmış şu anda ise motorinle ısıtılmakta ve soğuk kış günlerinde çocuklarımız için sıcacık bir ortama sahip olmaktadır.


MİSYONUMUZ


Okulumuz öğrencilerinin,
Bilişsel, bedensel, sosyal, duygusal, psikomotor gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı sağlamak, kendi kendilerine yetebilen bağımsız kişilikler geliştirmelerini, topluma uyum sağlamalarını kolaylaştıracak temel olan davranış biçimlerini sağlıklı bir şekilde kazanmalarına yardımcı olmak, sosyo-ekonomik şartları elverişsiz çevre ve ailelerden gelen çocukların Türkçe'yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı hazırlamak ve çocukların ilköğretime en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlamak misyonunu amaçlamıştır.


VİZYONUMUZ


İstiyoruz ki...
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki...
Okulumuzda her türlü veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
İstiyoruz ki...
Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
İstiyoruz ki...
Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
İstiyoruz ki...
Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.


Çiğdem Anaokulu Resimleri







Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla