Konu
:
Turşu Kavurması
Tekil Mesaj gösterimi
22.05.10, 22:25
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Tanem
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Nerden: Isparta
Mesajlar: 657
Konular: 414
Puan Grafiği
Rep Puanı:1850
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 39
26 Mesajına 77 Kere Teşekkür Edlidi
:
Turşu Kavurması
Turşu Kavurması
Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır.
Malzemeler:
½ kilo fasulye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
2- Soğanları ince ince doğrayın.
3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.
4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın.
Afiyet olsun!
Tanem
Açık Profil bilgileri
Tanem - Özel Mesaj gönder
Tanem´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tanem - Daha fazla Mesajını bul