Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.06.10, 09:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş İki Bomba Birden Patlamak Üzere

İki bomba birden patlamak üzere

Bomba ise CSKA’nın Brezilyalı yıldızı Vagner Love ile patlatılacak.

Quaresma usandırdı. Siyah-Beyazlılar, Q7’ye alternatif olarak Anderlecht’in Fas asıllı yıldızı Boussoufa’ya gidecek. Bomba ise CSKA’nın Brezilyalı yıldızı Vagner Love ile patlatılacak.

Beşiktaş yönetimi, aylardır kendilerini oyalayan ve devamlı
fiyat
artıran İnter’in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’ya Anderlecht’in Faslı oyuncusu Boussoufa kartını oynayacak ve gözdağı verilecek. Belçika takımında başarılı bir sezon geçiren Mbarek Boussoufa’yı transfer listesine alan Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki oyuncu için, “Hem daha genç, hem de Quaresma’dan daha kaliteli ve çalışkan” dediler.

Quaresma'dan daha kaliteli
Avrupa turuna çıkan
Futbol
Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Belçika ekibinin kapısını çalacak ve teklifi sunacak. Sözleşmesi 2012’de bitecek Faslı oyuncunun Quaresma ile aynı özelliklere sahip olduğu, hatta Boussoufa’nın çok daha başarılı bir oyuncu olduğunu belirten yöneticiler, “Portekizli oyuncuya vereceğimiz paranın yarısına bu transferi bitiririz” dediler. Boussafa’nın 53 maçta 18 golü bulunuyor.

Love bombası
Siyah-Beyazlılar, asıl bombayı ise CSKA Moskova’nın Brezilyalı golcüsü Vagner Love ile patlatacak. Başkan Yıldırım Demirören’in gönlündeki siyahi yabancı forvetin Vagner Love olduğu öğrenildi.

Demirören’in Vagner Love’u alıp sessizce ikinci bombayı patlatacağı açıklandı. Bobo’ya Bursaspor, Bordeaux ve gelen diğer tekliflere sıcak bakan Beşiktaş yönetimi, Bobo’nun boşluğunu ise Love ile doldurmayı planlıyor.

Başkan görüştü
Beşiktaş taraftarları da Ferdinand, Amokachi ve Pascal Nouma’dan sonra özlemini çektiği siyahi golcü futbolcuya kavuşacak. Brezilya’nın Flamengo takımında kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Love’un bonservisi CSKA Moskova’da bulunuyor.

Fotosporun haberine göre, Temmuz ayında sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı golcü, Flamengo formasıyla 15 maçta 7 gol attı. Demirören’in, Love’un menajeriyle Brezilya’da görüştüğü ve teklif yaptığı bildirildi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla