Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.06.10, 13:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Betül
Gamma Üye

Betül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 2607
Puan Grafiği
Rep Puanı:3363
Rep Gücü:0
RD:Betül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 73
92 Mesajına 232 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Güzel Sanatlar Lisesine Başvurular 21 Haziranda

Güzel Sanatlar Lisesine Başvurular 21 Haziranda

Güzel Sanatlar ve Spor liselerine başvurular, 21 Haziran-23 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak.

İlköğretim okullarından 2009-2010 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrenciler, mezun olduklarınailişkin belge ve dilekçe ile yetenek sınavına girmek istediği alanın bulunduğu herhangi bir güzel sanatlar ve spor lisesimüdürlüğüne başvuruda bulunabilecek.

Başvurular, 21 Haziran-23 Temmuz 2010 tarihlerinde alınacak. Öğrenciler, başvurularını güzelsanatlar ve spor lisesi müdürlüklerine doğrudan veya posta ile yapabilecek.

Postadaki gecikmeler dolayısıyla zamanında ulaşmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Liselere öğrenci seçimi 2-6 Ağustos 2010'da yapılacak. Değerlendirme sonunda yapılacak sıralamaya göre, belirlenenkontenjan kadar asıl ve yedek listeler 6 Ağustos 2010'da okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilecek.

Öğrencilerin kesin kayıtları ise 9-13 Ağustos 2010'da yapılacak.

Kaynak: AA
Betül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla