Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.06.10, 03:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında 96. Bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında 96. Bölüm Özeti

96. Bölüm ÖZETİ
Ahmet hastanede dalgın ve mutsuz yatmaktayken beklenmedik bir telefon alır. Kardeşi ertesi gün buluşmayı önermektedir. Bu teklif Ahmet'i heyecanlandırır. O iyimserlikle annesini arar fakat ana oğul arasındaki karşılaşma yine çatışmayla sonuçlanır.
Bu arada Ziynet dışarda olmanın keyfini çıkarmaktadır fakat içi rahat değildir. Her iki Ahmet'in de başını derde soktuğu yetmezmiş gibi bir de Nisan'ın yuvaya gitme ihtimali Ziynet'i bir iç hesaplaşmaya itmiştir. İçerde işler karışıktır. Yasemin Ekrem'e sert çıkmanın bedelini ağır ödemiştir. Beray Nisan'ı düşünerek üzülmektedir. Ziynet acaba yeniden içeriye mi dönecektir? Kemal'in istifa mektubunu Ahmet'e götürmesiyle olaylar hızlanır. Ahmet mektubun Tansel'e verilmesinde israr eder. Tansel arayıp da bulamadığı fırsatı yakalamıştır. Mektubu kanıt olarak kullanır ve Ekrem'in yardımıyla Ahmet'in firardan haberdar olduğunu basına sızdırır. Her iki Ahmet'i köşeye sıkıştıran bu durum Ziynet'in kararını nasıl etkileyecektir?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla