Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.06.10, 15:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Nehir
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 101
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1146
Rep Gücü:0
RD:Nehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 30
8 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Günlük Burç Yorumları 29 Haziran 2010

Günlük Burç Yorumları 29 Haziran 2010



Sevgili Koç,

Eğer siz bekar bir kimseyseniz ve süregelen bir aşk ilişkiniz varsa, hangi cinsiyetten olursanız olun, sevgilinizle ani bir bozuşma ve hatta ayrılığa eğilimlisiniz. Bunun getireceği gerilimden dolayı haklı haksız herkese karşı kırıcı olabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz, eşinize ya da sevgilinize ihanet etme eğilimleriniz olabilir. Eğer bunu gerçekleştirmeye çalışırsanız, eşinizin ya da sevgilinizin durumu farketmesi ve bu yüzden süregelen ilişkinizin bozulması olasıdır. Eğer kadınsanız, bugün ani bir dürtüyle, olmadık birisine takılabilirsiniz.







Sevgili Boğa,

Her açıdan güçlüsünüz ve çekinmenizi gerektiren bir durum yok. Kendinizi tahatça ortaya koyun. Bugünlerde başkalarının ne düşünebileceği sizi fazla düşündürüyor. Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız. Önemli bir insanın, beklemediğiniz lütfuyla karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi hakkınızda uzun zamandan beri mevcut olan güzel düşünce ve kanılardır. Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz. Bunu farkedip, onun gönlünü alabilirseniz ilerde çıkabilecek olan sorunları önlemiş olursunuz.






Sevgili İkizler,

Eğer siz bir erkekseniz, bugün arkadaş çevrenizdeki bir kadına karşı yoğun istekler içinde olabilir ve onunla bazı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz. Genel olarak bu dönemde Aslan kadınlarına karşı başarılısınız ve Aslan kadınlan sizi dayanılmaz derecede Bu dönemde sosyal ilişkileriniz ve çevrenizdeki sosyal etkinlikler de aşırı yoğundur. Aranızda kırgınlık olan bazı dostlarınızla tekrar bir araya gelebilir ve karşılıklı olarak birbirinizin gönlünü alabilirsiniz. Fizik olarak biraz yorgun ve fıziksel etkinliklere karşı isteksiz olmanız olasıdır.






Sevgili Yengeç,

Bugün özellikle aile büyüklerinizle birlikte olmak isteyecek, ailenizin kökenini araştırmak arzusuna kapılacaksınız. Bu hem eğlenmeniz, hem de bilmeniz gereken şeyleri öğrenmeniz açısından çok iyi olacaktır. Bu konuda ailenizden ve aile dostlarınızdan en büyük yardımı alacaksınız. Hatta bu işlere akrabalarınızdan kimselerle girmeniz, belki bütün işleri çözümleyecek. Yapmanız gereken işlere başlamadan önce, sonucunu tahmin etmeye çalışmak sizin için olumlu olacaktır. Tabii ki, dereyi görmeden, paçaları sıvamamalısınız. Aşk hayatınız gerginlik içeriyor. Adeta bir gerilim hattı var.








Sevgili Aslan,

Bir süreden beri ortaya çıkmış olan ancak çözümsüz kalmış problemleriniz yüzünden bugünlerde biraz bunalımlı dönemler geçirebilirsiniz. Ayrıca üzerinde çalıştığınız ve yoğun konsantrasyon gerektiren işlerinizde istediğiniz verimliliği sağlayamayabilirsiniz. Zaman zaman sıkıntılı dönemler geçirebilirsiniz özellikle bütçenizi zorlayacak aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde politik davranışlar içinde olmanız ve herkesin nabzına göre şerbet vermeniz gerekli.






Sevgili Başak,

Size zor gelen ya da yardıma ihtiyacınız olan bir konuda erkek arkadaşlarınızdan gelen yardımlarla başarıya ulaşabilirsiniz. Bu dönem içinde bir erkekle tanışmanız olasıdır. Bir kadınsanız bu kişi ile belki bir duygusal ilişki geliştirebilir, belki de ile Bu dönemde erkeklere çok daha çekici görünebilirsiniz. Evinizde beklenmedik elektirik kazaları olabilir, Elektirikli aletleriniz bozulabilir. Bu dönemde para kaybına veya işe yaramaz harcamalara eğilimlisiniz. Sevginizi inanılmaz bir cömertlikle sizin için önemli olan insanlara sunuyorsunuz.





Sevgili Terazi

Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bu yolculuk sizi gereğinden çok uğraştırabilir. Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz. Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız. Bugün önemli fikirlerinizi birilerine anlatmak ve destek aramak gibi planlarınızdan vazgeçmelisiniz. Siz bir erkekseniz, Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız. Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz. Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.







Sevgili Akrep,

Daha olgun olacak ve çevrenizde her zamankinden daha fazla güvenilirlik duygusu uyandıracaksınız. Yaşlı kimselerle olan ilişkilerinizde yumuşama var. Yaşlı bir insandan büyük bir iyilik görmeniz olasıdır. Geçmişin kırgınlık ve engellerinden kurtulma dönemindesiniz. Bu kurtuluş belki size biraz sıkıntı verebilir fakat inanın ki, sonuç hayırlı olacaktır. Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız. Eğer siz bir erkekseniz bugün yasak ilişkilere eğilimli olabilirsiniz. Çevrenizde sizi baştan çıkartabilecek kadınlar olabilir.








Sevgili Yay

Kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir. Özellikle açık havada yapacağınız yürüyüşler, jogging, bisiklete binmek gibi sportif faaliyetler kendinizi daha enerjik hissetmenizi Eğer siz bir kadınsanız duygusal ilişkiler açısından şanslısınız. Çevrenizde yeni ilişki imkanları olabileceği gibi, süregelen ilişkilerinizi de mükemmel duruma getirebilirsiniz. Çevreniz oldukça kalabalık olabilir. İnce ruhlu, sanatçı yaradılışta kimselerle kontaklarınız olabilir. Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.







Sevgili Oğlak,

Son günlerde yaşadığınız bazı terslikler varsa bunların hepsi yavaş yavaş son bulacak. Ev, aile ve iş konularında şanslısınız. Eğer ev değiştirmek ya da eşya yenilemek gibi istekleriniz varsa bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde gereken fırsatlarla karşı Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz. Bu dönemde duygusal yapınız oldukça güçlü olduğu için aşık olabilirsiniz fakat bu, siz bir kadınsanız geçerlidir. Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler. Bununla beraber fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.







Sevgili Kova,

Bu dönemde her tür ilişkiniz başarılıdır. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde bulabilirsiniz. Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir. Özet olarak, iyi değerlendirmeniz gereken avantajlı bir günü yaşıyorsunuz. Kendinizi anlamsız ve gereksiz bir baskının altında hissediyorsunuz. Sizin için önemli olan şu anda değer verdiğiniz insanlara veya insana karşı olan sorumluluklarınızı yerine getirebilmektir. Artık sizin için bir önemi ve hayatınızda yeri olmayan geçmişte kalmış bir kişi veya kişiler yüzünden şimdiki hayatınızı problemli bir hale getirmenizin oldukça yanlış bir yaklaşım tarzı olduğu bir gerçek.






Sevgili Balık,

Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır. Bu sıkıntı dostunuzun size karşı olumsuz tutumlar içinde olmasından çok, onun bazı sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalmanızdan kaynaklanacaktır. Eğer duygusal bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse, elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız. Çünkü herşeyin arapsaçına dönmesi ve sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır. Duygusal ilişkilerinize gelince. Bu konularda bazı bilinçaltı gerilimleriniz olabilir. Ayrıca bu gün kıyafetinizle güzel ve gösterişli olmaya gayret ederken, çevrenizde uçuk bir tip izlenimleri bırakabilirsiniz.
Nehir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla