Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.10, 00:50   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
Nehir
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 101
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1146
Rep Gücü:0
RD:Nehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud ofNehir has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 30
8 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: 2010 Temmuz Ayı Burç Yorumları - Temmuz Ayı Burç Yorumları


Yay Burcu

İş ve gündelik hayat yoğun.

İşle ilgili girişimler ve beklentileriniz bir noktaya gelecek. Ve geldiğiniz noktayı düşünüp tartıp yeni atılımlar yapacaksınız. Bunun için bazı kişilerle birebir görüşmeler olacak. Bu bağlamda sanki tanıdık değil de yeni kişilerin desteğini alacaksınız gibi. Ayrıca beklediğiniz değil, beklemediğiniz yerden sonuç alabileceksiniz. Yani hayal kırıklığı ile sevinç arasında gidip geleceksiniz.

Taşınma veya yol düşünenler beklenmedik masraflara karşı dikkatli olsun ve hesabı kitabı iyi yapsın derim. Mesleği ile ilgili eğitim, kurs alanlar bunun faydasını görmeye başlayacaklar. Bu vesileyle yeni kişilerle tanışacaklar ve belki de işlerini ya da hobilerini daha ciddi bir temele taşıyabilecekler.

Evde bir sorun var gibi. Bu sorunun büyümemesi için önlem almak lazım. Aksi taktirde durum üzücü veya can sıkıcı olabilir. Aile ile ilgili sorun bu ay açık bir sürtüşme, çatışma doğurabilir.

Siz de yollarda hızlı araba kullanmamaya dikkat edin derim bu ay.

Bu ay 22 Temmuz’da yaşanacak Güneş Tutulması sizi direkt etkilemese de, aile veya eşle ilgili gelişmelere neden olabilir. Ortak paranın gündemi meşgul etmesi mümkün bu olay ile.

Bu ay sıkıntılara rağmen garip bir umut doğacak içinizde, sorunlarla akıllıca baş etmenin gururunu taşıyacaksınız ve geçmişte yaptığınız güzel şeylerin ve çabalarınızın ve akıllı çalışmalarınızın meyvelerini somut olarak almaya başlamak ve hatta gözle görülür bir taktir, beğeni veya çabalarınızın karşılığı olan ödüllerin artması sizi hayli sevindirecek. Popülersiniz bu ay. Ne kadar çok sevildiğinizi ve tutulduğunuzu görmek sizi mutlu edecek.

Uzun zamandır emek verip uğraştığınız işte, edindiğiniz tecrübe ve bilginin size geri döneceği bir ay olacak. Ay sonu uzun zamandır verdiğiniz kararlarınızı harekete geçirmenize yardım edecek güzel haberler veya görüşmeler olabilir.

Aşk ve evlilik…

Bu konularda kadersel bir dönemdesiniz. Sevinç ve acı ard arda yaşanacak gibi. Kiminiz bir anda evlenmek isteyecek ve var olan ilişki ciddileşecek. Sorun varsa kısa sürede ya çözülecek ya da ilişkiyi kısa sürede bitireceksiniz. Sabırsız ruhunuzla ani seçim yanlış karara götürebilir sizi. En iyisi yaşayın görün derim. Bu ay içinde siz değil de yakınların düğün haberleri olabilir…

Oğlak Burcu


Temmuz hem güzel hem biraz gergin ve zor bir ay olacağa benziyor.

Geniş aile/ akraba ile ilgili bazı tatsız haberler gelebilir. Ama merak etmeyin sorun çözülür gibi. Bir sağlık sorun ise çözüme gider. Bu arada siz de bir sağlık sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.

Oğlakın başlarında doğanlar bir kişi ile karşı karşıya gelebilir. Maddi kaynaklı konu tartışma yaratabilir. Ay sonu gibi sizin istediğiniz olur sonuçta.

Diğer detaylara geçersek…

Sosyal hayat canlanacak, arkadaş, dostlarla, sevdiklerinizle bol gezip eğleneceksiniz mekan içinde veya dışarıda. Eski veya yeni dostlarla görüşmeler, mutlu karşılaşmalar olacak. Yalnız bir sıkıntı üzerine kısa bir yol yapmanız söz konusu olabilir.

Bu ay siz de yakınlarınız da yollarda sıkıntılara karşı dikkatli olsun derim. Acele etmeyin, öfkeli araç kullanmayın derim.

Parasal olarak ay sonu daha iyi olacak gibi. Beklediğiniz yerlerden ve yeni gelişmeler, girişimlerden paralar gelecek, bu da sizi memnun edecek. Daha önce yaptığınız girişimler, çabalarınızın karşılığını almaya başlamak sizi mutlu edecek ve çalışmaya daha sıkı sarılacaksınız. İş koşulları gerek çabalarınız gerek yeni ve güzel sürprizli gelişmeler ile ilerleyecek, başarı kaydedeceksiniz.

Bu ay oluşacak iki önemli gökyüzü olayı var; 7 Temmuzda Oğlakta Ay Tutulması ve 22 Temmuzda Güneş Tutulması. Ay tutulması Oğlakın ikinci yarısında doğanları, yani 2-10 Ocak arası doğanları etkilerken, güneş tutulması Oğlakın son günleri doğanları etkileyecek.

Ay tutulması sizi bir sorundan kaçmak için seyahate sevk edebilir. Canınızı sıkan olaya mantıklı bakmayı bileceksiniz gergin hava esse de. Güneş tutulması evli olanların eşlerinin ailesi ile sorun yaşatabilir. Veya başka bir akraba veya geniş aileden biriyle ilgili bir sorun doğurabilir. Sevdiğiniz birinin veya kendinizin sağlık sorunu üzebilir. Ama sağlık sorunu tedavi ile çözüme kavuşabilir.

Aşk ve evlilik cephesi fena görünmüyor. Canlı ve enerjik ve heveslisiniz. Eski bir sevgiliden haber gelebilir, şayet bitti ise, yeni kişiler çıkabilir. Ancak şahsi yıldız haritanız uygun değilse evlilik bu sene olmaz gibi. Kalıcı ilişki kurmanız söz konusu, beklentilerinize karşılık alacağınız güzel bir beraberlik olabilir ama evlilik hemen gündeme oturmaz gibi.

Evli olup da sorun yaşayanların sorunları giderek tırmanacak gibi görünüyor. Bu ay hem ay hem güneş tutulması varken, özenli ve temkinli olmaya çok gayret etmeniz gerekir. Aksi taktirde tutulmalar ipleri koparıp atar.

Kova Burcu

Temmuz ayı sevdiklerinizin uzak yerden gelmesi, hoş karşılaşmalar, görüşmeler sizi mutlu edecek. Bu vesilesiyle hayatınız canlanacak. Yalnız evde gereğinden fazla masraf sizi sonra zor durumda bırakabilir, hesaplarınızı iyi yapmanız gerek. Parasal olarak şanslısınız gibi yine de. Havadan, hiç beklenmeyen paralar almanız mümkün. Bu arada işinizde kendinizi gösterip taktir almanız ve bunun ardından ödüllendirilmeniz mümkün.

Elinize geçecek ve sizi de şaşırtacak denli fazla toplu parayı kalıcı bir yatırıma aktarın mutlaka. Şimdiden planlı olun ki, maddi bir amacınıza ulaşmanız mümkün olsun. Aksi taktirde para geldiği gibi gider siz de bu seneyi değerlendiremediğiniz için pişman olabilirsiniz. Bu ay içinde var olan borçlarınızı da rahatlıkla ödeyebileceksiniz.

Bu ay parasal sürpriz gelişmeler epey devam edecek gerçekten. Ama siz onu hemen sosyal hayat veya seyahate harcamaya eğilimlisiniz veya lüks harcamalara. Ölçüyü kaçırmadan yapın derim. Bu arada resmi bir meselede engel çıkacak gibi ama iş yerinden tanıdıklar devreye girip çözeceğe benziyor. Evli olanlar eşle ilgili maddi sorunlara el atmak zorunda kalacak.

Aşk ve evlilik için iyi bir dönem. Yani epeydir başlayan bu güzel dönem devam ediyor.

İdeal aşkı yakalama ve evlenmeniz mümkün. Bu da size bir şans gibi tesadüf sonucu gelecek.

Evli olan bazı Kovaları uyarmadan edemeyeceğim. Eşinizin bir sorunu sizin de canınızı sıkabilir, şimdiden tedbirli olun derim. Bir küskünlük, kıskançlık sorunu olacak gibi. Bu ay gözdesiniz çünkü. Beğeni ve ilgi toplayacaksınız.

Tüm Kovaları yeni tanıyacakları kişilere karşı uyarmak isterim. Maskenin arkasından farklı biri çıkabilir. Kiminle dans ettiğinizi iyi bilin derim..

Balık Burcu


Balıklar bu ay evde mutlular.

İşin ve hayatın getirdiği sıkıntıların stresini evde yaşayacakları güzel şeylerle ve ailesi ile güzel paylaşımlarla atacaklar. Eve sürpriz ziyaretçilerin gelmesi de ayrıca mutlu edecek. Kiminiz de kısa yol yapıp yakınlarla özlem gidermeyi isteyecek.

Balık Burcunun ikinci ve üçüncü diliminde doğanlar, yani ortası ve sonlarında doğanlar gergin olayları yaşamaya devam etse de, bu ay bazı tesadüfi olaylar bir sorunlarının aniden çözülmesine yardımcı olacak. Belki bu olay bir sorun gibi patlak verecek ama her işte var bir hayır misali, bu olay onların lehine bir gelişmeye vesile olacak. Bütün yaşanan olayların sizi kökten değiştirip geliştireceğini düşünerek, yaşadığınız ani ve gergin olayları gözünüzde büyütmeyin, sizin için değerli tecrübeler olduğunu fark edin derim.

Bu ay eve gelen gidene karşı dikkat edin derim. Niyeti farklı kişiler çıkabilir. Hele de Başak burcundan disiplin gezegeni Satürn sizi hala negatif etkilemeye devam ederken.

Evde aşırı masraf, hesapsız harcamalar kısa sürede sizin önünüzü tıkar gibi. Ama hadi iyisiniz… Bu ay 7 Temmuz’da Oğlakta olacak Ay Tutulması ve 22 Temmuzda Yengeçte olacak Güneş Tutulması sizin imdadınıza yetişecek. Tutulmalar iyi olur mi hiç? Bal gibi de olur. Her şerde var bir hayır durumu yaşatırlar insana.. Ay tutulması bir dost desteği kazandırır size veya küçük de olsa bir amacınızı, niyetinizi gerçekleştirmenize ve sizi mutlu etmeye… Güneş tutulması ise, ödül gibi bir şey almanıza. Kiminiz de belki aşık olacaksınız, tutulacaksınız adeta. Bir şey sizi çok şaşırtacak, hayran bıraktıracak gibi. Kiminiz için de şanslı bir olayı gerçekleştirmek için vesile olacak tesadüfi olayı yaşatacak size. Özel haritanıza göre bakalım hangisi olacak….

Aşk var mı aşk? Olmaz mı…

Var olan ilişkiler heyecan verici paylaşımlarla devam edecek. Yeni aşk arayanlar ise çözümü, devayı yollardan gelen sürprizlerle bulacaklar. Veya sosyal ortamlardan karşınıza çıkabilir. İlişkiniz güzel olsa da evliliğe gitmesi zaman alabilir. Ani gelişmelerin neler getireceği belli değil gibi. Ama şahsi yıldız haritası durumu değiştirebilir. Şansınız bol olsun.


Nehir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla