Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.07.10, 10:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon LeBron James'in Miami Heat İle Anlaşması, Cleveland'de Üzüntüyle Karşılandı.

LeBron James'in, ESPN televizyonundaki ''The Decision/Karar'' isimli özel programda Miami Heat'e transferini açıklaması, Miami'de büyük sevinç gösterileriyle karşılanırken, Cleveland'de şehre büyük bir hüzün hakim oldu. Canlı yayındaki açıklamasının ardından, James'in 23 no'lu formasının sokak ortasında fanatik taraftarlarca yakılması, televizyon ekranlarına yansıdı.

Cleveland'da doğup büyüyen ve kentin NBA'deki takımı Cavaliers'da yıllardır forma giyen James, her sezon ulaştığı yüksek sayı ortalaması ve üstün performansına rağmen, ligde bir türlü mutlu sona ulaşamamış ve şampiyonluk yüzüğünü takamamıştı.

Miami Heat, Toronto Raptors'da forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun takım arkadaşı Chris Bosh'tan sonra James'i de kadrosuna katarak, NBA'in yıldızlar takımı haline geldi. James, yeni takımını seçme nedenini, ''Miami Heat ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Dwyane Wade'i takımda tuttular, Toronto'dan Chris Bosh gibi bir yıldızı transfer ettiler. Bunlar şampiyonluğa isteklerini ortaya koyuyor. Wade ve Bosh ile güçlerimizi birleştirerek bu takımla yeni sezonda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Memleketim Cleveland'dan ayrılmak tabii ki çok zor. Kalbim hep orada olacak. Profesyonel bir karar verdiğime inanıyorum'' sözleriyle açıkladı.

James'in, küçükken Michael Jordan'a olan hayranlığı dolayısıyla seçtiği ve 6 sezondur giydiği 23 olan forma numarasını da değiştireceği öğrenildi.

MİAMİ HEAT SEZONA FLAŞ TRANSFERLERLE GİRDİ

NBA liginin genç takımlarından Miami Heat, başarısızlıkla sonuçlanan geçen sezonun ardından, transfer dönemi için bazı oyuncularını gönderdi ve NBA Ligi kuralları gereği, belirli bir limiti geçemeyen bütçesini yıldız oyuncuları alacak şekilde hazırladı.

İlk olarak sözleşmesi biten Dwyane Wade ile yeniden anlaşan Doğu Konferansı ekibi, ikinci büyük transferini de Türkoğlu'nun takım arkadaşı Chris Bosh'u kadrosuna katarak gerçekleştirdi.
Transfer döneminin en önemli ismi James'e de gözünü diken ve Cleveland Cavaliers, New York Knicks, Chicago Bulls ve New Jersey Nets ile birlikte onu kadrosuna katmak isteyen 5 takımdan biri olan Heat, James'i de ikna etmeyi başardı.

NBA Ligi'nin en iddialı takımlarından biri haline gelen Miami Heat, 2006'da Shaquille O'Neal'lı kadrosuyla kazandığı şampiyonluk kupasının, gelecek sezonki en önemli adayı haline geldi.
Heat'in 3 büyük yıldızı James, Wade ve Bosh 2006 yılında NBA'de forma giymeye başlamışlardı.

NBA'DE TRANSFERLER

NBA Ligi'nde takımlarıyla sözleşmeleri sona eren oyuncular, transfer sezonunun başlamasıyla birlikte yeni takımlarını seçtiler.

Milli basketbolcu Mehmet Okur'un takım arkadaşı Carlos Boozer, Batı'dan Doğu'ya geçerek, Chicago Bulls ile sözleşme imzaladı. Chicago Bulls Kulübü'nden yapılan açıklamada, uzun zamandır gündemlerinde olan Boozer ile dün anlaşma imzalandığı, Boozer'ın bundan böyle Bulls formasını giyeceği bildirildi. Açıklamada, anlaşmanın ayrıntıları hakkında bilgi verilmezken, basında yer alan haberlerde, anlaşmanın 5 yıllık olduğu ve basketbolcuya 75 milyon dolar değer biçildiği belirtildi.
Ligin bir diğer yıldızı Amare Stoudemire ise 5 yıl için 100 milyon dolarlık bir rakam karşılığı New York Knicks'e transfer oldu.

Geride kalan sezonda şampiyonluğu Los Angeles Lakers'a kaptıran Boston Celtics de 34 yaşındaki yıldız oyuncusu Ray Allen'in sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Doğu Konferansı takımlarından Atlanta Hawks'ın da 38'lik yıldız Shaquille O'Neal ile ilgilendiği ve 2 yıl için 11 milyon dolarlık bir teklife hazırlandığı belirtildi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla