Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.07.10, 03:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator

Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 32111
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:126
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Kavaklı İlköğretim Okulu Altındağ Ankara - Ankara Altındağ Kavaklı İlköğretim Okulu

Kavaklı İlköğretim Okulu Altındağ Ankara - Ankara Altındağ Kavaklı İlköğretim Okulu

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KAVAKLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KAVAKLI MAHALLESİSERPMELERSOK.
Telefon Numarası: 312 3991191
Faks Numarası: 312 3991191

Altındağ ilçesinin tek taşıma merkezli okulu olan Kavaklı İlköğretim Okulu, başta Okul Müdürü Abdullah SÜSLÜ olmak üzere,
okul-aile işbirliği ve öğretmenlerinin gayretleriyle akıllı sınıflara kavuştu. İlçemizin Kavaklı Mahallesi’nde yeralan okulun tüm sınıfları bilgisayar ve projeksiyon cihazları ile modern bir görünüm kazandı.

Altındağ Kaymakamı Hamza DUYGUN, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol BOZKURT, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeki ERYÜCEL, şube müdürleri, okul müdürleri ve mahalle sakinlerinin katılımı ile açılışı yapılan akıllı sınıflar büyük beğeni ve takdir topladı.

kaynak: webrehberi
Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla