Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.07.10, 01:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator
 
Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 32.867
Konular: 32024
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:125
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Çatalbadem İlköğretim Okulu Ermenek Karaman - Ermenek Çatalbadem İlköğretim Okulu

Çatalbadem İlköğretim Okulu Ermenek Karaman - Ermenek Çatalbadem İlköğretim Okulu

Okulumuz Karaman'ın Ermenek İlçesinin Kazancı kasabasına bağlı bir mahalledir. Kazancı belediyesine uzaklığı 15 km dir. İlçeye uzaklığı 35 km ve ile uzaklığı ise 180 km dir. Bölgemiz akdeniz bölgesinde yer almaktadır. belediyeye ve ilçeye günlük minübüs seferleri vardır. Mahallemizin nüfusu yaklaşık 1000 civarındadır. okulumuza ayrıca taşıma ile çevre köylerden gelen öğrenciler bulunmaktadır. Bu köyler Belicekkoz, İkizçınar ve Zeyvedir.

Okul Sayısal Bilgileri

Okulumuzda taşıma gelen öğrencilerle birlikte 97 tane öğrenci bulunmaktadır. Ana sınıfı öğretmeni ile beraber toplam 12 tane öğretmen bulunmaktadır. İki adet binadan oluşmakta ve toplam 9 derslik 1 adet bilişim teknolojileri labaratuarı ve 1 adet Fen labaratuarı bulunmaktadır.

Okulunu fiziki durumu

Okulumuza bu yıl tamamen iç dış boya yapılmıştır. Ayrıca bu yıl kalolifer döşenerek sobalı ısınmabırakılmıştır. Ayrıca okulumuzun bina önüne beton dökülmüş ve bahçe duvarı yenilenmiştir.

İletişim bilgileri

Adı: ÇATALBADEM İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Çatalbadem ilköğretim Okulu
Ermenek/Karaman

Telefon Numarası: 338 7867605

Web site:




Kaynak : webrehberi
Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla