Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.10, 14:06   #5 (permalink)
Kullanıcı Profili
Pelince
Moderator
 
Pelince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 32.867
Konular: 32024
Puan Grafiği
Rep Puanı:7600
Rep Gücü:125
RD:Pelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond reputePelince has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 503
542 Mesajına 660 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow --->: 23 Nisan Konuşma Metni

23 Nisan Konuşma Metni

Değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz, sevgili öğrenciler, bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 90. yılını kutlamanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşamanın heyecanı içindeyiz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.

Sevgili öğrenciler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün sizlere armağan ettiği bu bayram dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği anlamlı bir gün, diğertaraftan ‘’yarının büyükleri, geleceğin garantisi’’ siz çocuklar için bir şenliktir.

Sevgili Öğrenciler; Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Bizim bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi, sizlerin iyi birer yurttaş olabilmesi içindir. Çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmeli başka bir deyişleçağı yakalamalısınız. Bizlerde bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız; okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmeniz en büyük amacımızdır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularla tekrar kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

23 Nisan 2010
Nuh Yılmaz ARIOĞLU
Attila İlköğretim Okulu Müdürü Seyhan / Adana
Pelince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla