Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.10, 13:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş:3 Viktoria Plzen:0

Beşiktaş:3 Viktoria Plzen:0


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Viktoria Plzen’i konuk eden futbol takımımız, rakibini 3-0 mağlup ederek adını play-offlara yazdırdı.
Futbol takımımız, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Çek Cumhuriyeti’nde 1-1 beraber kaldığı Viktoria Plzen takımını BJK İnönü Stadı’nda konuk etti. İki ekip için de play-offlara yükselmenin son ayağı olan karşılaşmaya Siyah Beyazlılarımız hızlı başladı. Delgado ve Quaresma ile ilk dakikalarda golle burun buruna gelen takımımızın ataklarına Çek ekibi, Petrzela’nın organize ettiği hücumlarla karşılık verdi. İlk 10 dakikadaki baskısını ilerleyen dakikalarda kaybeden ekibimiz, hücumlara ağırlıklı olarak Quaresma’nın kanadından çıkmaya çalıştı. Siyah Beyazlılarımız için maçın dönüm noktası 31. dakika oldu. Navratil’in kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmasıyla Çek ekibinin üzerine daha fazla giden takımımız, kısa bir süre sonra yıldız isim Quaresma’yla golü buldu. Viktoria Plzen defansına hızla giren Quaresma sert bir şutla ekibimizi 1-0 öne geçirdi ve Portekizli oyuncu böylelikle takımımızdaki ilk resmi golünü atmış oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda ilk atak misafir takımdan geldi. Jiracek’le gole yaklaşan Viktoria Plzen, 51. dakikada 9 kişi kaldı. İlk yarıda sarı kart gören Limbersky, Quaresma’ya faul yaptıktan sonra ikinci sarı karttan oyundan atıldı. 9 kişi kalan rakibi karşında rahatlayan Siyah Beyazlılarımız, oyunu istediği gibi yönetmeye başladı. Kontrolü tamamen ele geçiren ekibimiz kısa süre sonra Delgado’yla farkı 2’ye çıkardı (2-0). Dakikalar 71’i gösterdiğinde ise Holosko müthiş bir gole imzasını attı. Slovak oyuncumuzun golüyle durum 3-0 olurken, Siyah Beyazlılarımız bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan play-offlara yükseldi.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Efong Nzolo, Joel Bruyn, Michael Gerard, Christophe Delacour (4. Hakem)
Beşiktaş: Hakan Arıkan, Erhan Güven, İbrahim Toraman (Dk. 46 Ferrari), Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Fabian Ernst, Necip Uysal, Delgado (Dk. 60 Tabata), Holosko, Quaresma, Bobo (Dk. 68 Nihat)
Yedekler: Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Ferrari, Hilbert, Nobre, Nihat, Tabata
Teknik Direktör: Bernhard Schuster
Viktoria Plzen: Krbecek, Limbersky, Bystron, Navratil, Rajtoral, Jiracek, Petrzela (Dk. 75 Hiruska), Horvath (Dk. 84 Rydel), Rada, Kolar (Dk. 75 Hajovsky), Rezek
Yedekler: Tichacek, Hajovsky, Sevinsky, Darida, Rydel, Hiruska, Strihavka
Teknik Direktör: Pavel Vrba
Goller: Quaresma (Dk. 38), Delgado (Dk. 57), Holosko (Dk. 71)
Sarı Kartlar: Limbersky (Dk. 21 - Dk. 51), Delgado (Dk. 30), Rezek (Dk. 45)
Kırmızı Kartlar: Navratil (Dk. 31), Limbersky (Dk. 51)
1. DEVRE
2. dakikada kazanılan serbest vuruşu Delgado kullandı. Arjantinli oyuncunun şutun kaleci son anda kornere çeldi.
3. dakikada orta sahadan sağ tarafa gönderilen topla buluşan Quaresma hızla ceza sahasına girdi ancak Portekizli oyuncunun şutuna Viktoria Plzen defansı ayak koydu.
6. dakikada Petrzela sol kanattan hızla ceza sahasına girdi ancak Zapotocny kademeye girerek topu dışarı attı.
13. dakikada İbrahim Üzülmez soldan ortaladı defans topu uzaklaştırdı.
31. dakikada kaleci Krbecek kale vuruşunu kısa pasla kullandı. Navratil’in arkasında yer alan Bobo yaptığı baskıyla topu ele geçirdi. Hızla ceza sahasına hareketlenen Bobo’yu Navratil ceza sahası girişinde düşürdü ve kırmızı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşu Quaresma kullandı ancak kaleci Krbecek gole izin vermedi.
35. dakikada Quaresma ceza sahası sağ çaprazından sert vurdu, top kalecide kaldı.
38. dakikada beklenen gol beklenen isimden geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Quaresma, Çek defansının arasına korkusuzca girdi ve ayağının dışıyla vurarak durumu 1-0 yaptı.
41. dakikada Siyah Beyazlılarımız ceza sahası içindeki paslaşmalarıyla rakibinin başını döndürdü. Bu paslaşmalarda topa son vuran isim Bobo oldu ancak Brezilyalı oyuncunun şutunu defans çizgiden çıkarttı.
44. dakikada Viktoria Plzen gole çok yaklaştı. Soldan Petrzela’nın gönderdiği ortayı defansımız uzaklaştıramadı, boşta kalan topa Jiracek, kalecimizle karşı karşıyayken çok sert vurdu ancak Hakan Arıkan mutlak pozisyonda gole izin vermedi.
2. DEVRE
46. dakikada Jiracek sağdan sıfıra kadar indi ve Ferrari’yi çalımladıktan sonra dar açıya rağmen sert vurdu ancak Hakan Arıkan topu kurtardı.
49. dakikada Bobo uzaktan çok sert vurdu ancak kaleci topu kurtardı.
50. dakikada Limbersky, Quaresma’ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek takımını 9 kişi bıraktı.
57. dakikada Quaresma sağdan ortaladı, kaleciyi geçen topu Delgado kafayla filelere gönderdi ve Siyah Beyazlılarımız, 2-0 öne geçti.
65. dakikada Bobo, kalecinin solundan sert bir orta yaptı ancak kimse topa dokunamadı.
71. dakikada sahneye Filip Holosko çıktı. Sol tarafta topla buluşan Holosko sağ ayağının içiyle sol çaprazdan çok güzel vurdu ve durum 3-0 oldu.
72. dakikada Quaresma, kendine has vuruşu trivela ile kaleyi yokladı ancak kaleci topu kornere çeldi.














--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla