Konu
:
Pudingli Tavuk Göğsü
Tekil Mesaj gösterimi
06.08.10, 22:22
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Pudingli Tavuk Göğsü
Pudingli Tavuk Göğsü
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı
Malzemeler:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1 su bardağı toz şeker
* 1-2 yemek kaşığı nişasta
* 1-2 yemek kaşığı tereyağı
* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
* 1/2 paket kakaolu puding
* 2 su bardağı süt
* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)
Hazırlanması:
* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın.
* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın.
* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün.
* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün.
* Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul