Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.10, 22:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Peynirli Quesadilla

Peynirli Quesadilla


Malzemeler

Ekmeği için
2 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım su bardağı küp doğranmış tereyağı
Yarım su bardağı ılık su
Harcı İçin,
1 kâse rendelenmiş kaşar peyniri
Pişirmek için,
1 yemek kaşığı sıvıyağ


Hazırlanışı
Ekmeğini hazırlamak için yoğurma kabına; un, tereyağı, kabartma tozu, su ve tuzu alın.
Tüm malzemeler özleşene kadar yoğurun.
Hamurdan elma büyüklüğünde parçalar koparın.
Her bir parçayı orta incelikte merdaneyle açın.
Açtığınız hamurların büyüklüğünde bir tavayı yağlayın.
Tavayı ocağa alıp, orta dereceli ateşte ekmeklerin her iki tarafını da pişirin.
Pişen ekmeklerden birini düz bir zemine serin.
Üzerini kaşar peynir rendesiyle kaplayın.
İkinci ekmeği kaşar peynirin üzerine kapatın.
Elinizle hafifçe bastırıp şeklini sabitleyin.
Tüm malzemeler bitene kadar aynı işlemi yapın.
Fırın tepsisini yağlayıp quesadillaları tepsiye yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10 dakika pişirin.
Dilimleyerek, paprika biber ve yeşilliklerle servis yapın.
Afiyet olsun.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla