Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.08.10, 18:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Hatıralar Güneş’in beklentilerini yükseltiyor

Hatıralar Güneş’in beklentilerini yükseltiyor

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com, takımımızın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Liverpool’la oynayacağı müsabaka öncesinde Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’le yapılan bir röportaja yer verdi. Röportajın başlığında ise “Liverpool hatıraları Güneş’in beklentilerini yükseltiyor” denildi.

Röportajda, takımımız ile Liverpool arasında 1976-1977 Sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 2. Turu’nda oynanan iki maçın üzerinde durulurken, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in, yarın oynanacak müsabaka için, “Şampiyonlar Ligi’nde olmayı hak eden bir takıma karşı oynayacağız. Ama futbolda her şey mümkün. Büyük bir kulüp olmak için çok çalışıp sürprizler yapabilmeliyiz. Liverpool maçı bizim için sanki erken bir final gibi. Takımımın Avrupa’da yoluna devam etmesini çok arzuluyorum” sözleri ön plana taşındı.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla