Sultan Murat İlköğretim Okulu Küçükçekmece İstanbul - Sultan Murat İlköğretim Okulu        Sultan Murat İlköğretim Okulu Küçükçekmece İstanbul - İstanbul Küçükçekmece Sultan Murat İlköğretim Okulu    Sultan Murat İlköğretim Okulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sultan Murat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sultan Murat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sultan Murat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sultan Murat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.     Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı     Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE     Adı: SULTAN MURAT İLKÖĞRETİM OKULU     Adresi: SULTAN MURAT MAH. EMSAL SOKAK NO:1 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL     Telefon Numarası: 212 5790115     Faks Numarası: 212 5795566     E-mail Adresi:     Web Adresi: -            |