Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.03.08, 16:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Burçak
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 438
Konular: 256
Puan Grafiği
Rep Puanı:1185
Rep Gücü:0
RD:Burçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 18
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hitit Üniversitesi(Çorum)

Hitit Üniversitesi
İsmini Anadolu toprakları üzerinde binlerce yıllık tarihi geçmişi olan Hitit medeniyetinden alan Üniversitemiz, evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere ve çevreye saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu bağlamda, Hitit Üniversitesi hızla değişen dünyada liderlik vasfına sahip olan ve orijinal fikirler üretmek kadar yaşamda bilgiyi paylaşma ve öğrenme ile sosyal gelişmeye katkıda bulunmak için insani değerleri dikkate alan bireylerin akılcı sorgulamalarla sorunları çözmede yaratıcı eğitim vermeyi amaçlayan bir kurumdur. Üniversitemiz ikili anlaşmalar, çok yönlü projeler ve alanlara odaklanacaktır.


Üniversitemiz 2006 yılına kadar Çorum'da Gazi Üniversitesine bağlı olan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi olmak üzere 4 fakülte ile, 1 Sağlık Yüksekokulu, Çorum Meslek Yüksekokulu, Sungurlu Meslek Yüksekokulu ve Osmancık Meslek Yüksekokulu olarakta 3 meslek yüksekokulu ile 5 bine yakın öğrencisine Çorum'da eğitim öğretim faliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmüştür.

2006 yılında Bakanlar Kurulu ve Yüksek Öğretim Kurulu kararı ile resmen kurulan ve Hitit Üniversitesi adını alan Üniversitemiz; deneyimli kadrosu, mevcut fiziksel imkanları ve yeni kurulmuş olmanın verdiği heyecan ve coşku ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Yakın bir tarihte faaliyetlerine başlayacak olan Tıp Fakültesi, Araştırma Enstitüleri ve Fakültelere bağlı farklı bölümleri ilede büyümesini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Burçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla