Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu Dörtyol Hatay - Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu        Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu Dörtyol Hatay - Hatay Dörtyol Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu    Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu Hatay Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yeşilköy Akdeniz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.     Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı     Bulunduğu Yer: HATAY / DÖRTYOL     Adı: YEŞİLKÖY AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU     Adresi: YEŞİLKOY BELDESİ CUMHURİYET MAHALLESİ AKDENİZ CADDESİ NO:129     Telefon Numarası: 326 7341049     Faks Numarası:     E-mail Adresi:     Web Adresi: -            |