Yukarıdinek İlköğretim Okulu Şarkikaraağaç Isparta - Yukarıdinek İlköğretim Okulu Yukarıdinek İlköğretim Okulu Şarkikaraağaç Isparta - Isparta Şarkikaraağaç Yukarıdinek İlköğretim Okulu Yukarıdinek İlköğretim Okulu Isparta Şarkikaraağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarıdinek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarıdinek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarıdinek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yukarıdinek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ISPARTA / ŞARKİKARAAĞAÇ Adı: YUKARIDİNEK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUKARIDİNEK İ.Ö.O. ŞARKİKARAAĞAÇ - ISPARTA Telefon Numarası: 246 4243206 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |