Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.09.10, 22:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Deli Saraylı Dizisi Konusu

Deli Saraylı Dizisi Konusu




Sene 1920, yer İstanbul. Birinci Dünya Savaşı'nda bozguna uğrayan Osmanlı'nın başkenti müttefikler tarafından işgal edilmiş durumda. Anadolu'nun İstanbul'dan bir bilgi akışına ihtiyacı var, İstanbul'un elitleriyse konudan bağımsız, tatlı bir hayat yaşıyorlar.
Sait Molla önderliğinde kurulan İngiliz Muhipleri Cemiyeti, İnglizler ile İstanbul cemiyet hayatını kaynaştırıyor. Bu noktada Deli Saraylı ve Hüsrev Binbaşı'ya bir görev veriliyor. Bu ekip İstanbul'da bir konak tutarak istihbarat sağlayacaklar. Yabancı oldukları cemiyet hayatına giren ekip, tam bir aile olarak kurulur, tüm aile fertleri (uşaktan ailenin çocuklarına kadar) istihbarat için çalışıyorlar.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla