Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.09.10, 22:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beşiktaş Bulgar Basınında

Bulgar basınında Beşiktaş!

Bulgar basını, maçı kendi penceresinden bakarak yorumladı

UEFA Avrupa ligi (L) Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş’ın, dün ilk maçta konuk ettiği Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya’yı Fabian Ernst’in son dakikalarda attığı golle 1-0 mağlup etmesi Bulgar basınında "talihsizlik" olarak nitelendirildi.

Bulgaristan’daki radyo ve televizyonlar ile internet üzerinden yayın yapan spor ve haber siteleri maçla ilgili yorumlarında her iki takımın da iyi oynadığı, ancak CSKA’nın şanssız gününde olduğu görüşünde birleşti.

Haber ağırlıklı yayın yapan Darik adlı
bir
radyoya konuşan CSKA Sofya takımının kaptanı Yançev, "Çok iyi oynadık, mağlubiyeti hak etmedik" dedi.

Beşiktaş;ın zayıf taraflarını iyi bildiklerini belirten Yançev, "Ancak yarattığımız fırsatları gole çeviremedik. Bu maçta en azından bir puan almalıydık. İstanbul’a kadar gelip bize destek olan seyircilerimize minnettarız" diye konuştu.

Teknik direktör Emil Kostadinov da gazetecilere yaptığı açıklamada, maç boyunca ellerine geçen gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek, "Futbolun kuralı değişmedi; atamayana atarlar" dedi.

Blitz haber ajansı, "gururlu mücadele" olarak nitelendirdiği maç sonrası sahada Spas Delev ile Kostadin Stoyanov arasında çıkan yumruklu kavgaya yer vererek, gerek kaptan Yançev gerekse teknik direktör Kostadinov’un olayı "önemsiz bir sinir boşalması" olarak değerlendirdiklerini yazdı.

Spor haber sitesi Sportni.bg de maç ile ilgili "Beşiktaş son dakikada CSKA;yı kırdı" başlığını verdi. Haberde, CSKA Sofya’nın özgüven eksikliği sergilediği ve talihsiz bir mağlubiyet aldığı yorumu yapıldı.

Dnevnik gazetesi internet sitesinde, sezonun başından bu yana ÇSKA;nın en iyi defans oyununu sergilediğini, ancak Beşiktaş;ın daha az hata yapıp sahada rahat ve dengeli bir oyun gösterdiğini yazdı.

Maçın gecenin geç saatlerinde bitmesi nedeniyle Bulgar gazeteleri sonuç ile ilgili yorumlara yer veremedi. 24 Saat, Trud ve Sega gazeteleri, futbol holiganlarından sorumlu Sofya Bölge Emniyet Müdürlüğü;nden komiser Anton Zlatanov;un tribünlerdeki 2500;e yakın ÇSKA taraftarını gözlemlemek üzere İstanbul;a yollandığını duyurdu.

ÇSKA internet sitesinden taraftarların olay çıkarmaması için çağrı yapıldığını belirten gazeteler, Bulgaristan ile Türkiye arasında geçmişte oynanan çeşitli maçlardaki bazı tatsız olayları anımsattılar.

Sega gazetesi, maçı izlemek üzere İstanbul;a giden ÇSKA taraftarlarının sayısının beklendiğinden az olduğunu kaydederek, “Bagajı İstanbul;a gelemeyen teknik direktör Emil Kostadinov;un keyfi uçaktan iner inmez kaçtı" diye yazdı.

BJK maçı dönüşü benzinliği soydular!

Bulgar taraftarlar Beşiktaş maçı sonrasında benzin istasyonunu soydular.



Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam karşılaştığı CSKA Sofya takımının taraftarlarının, maç dönüşü bir benzin istasyonunu soydukları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Basın Merkezinin açıklamasına göre, sabah saatlerinde taraftarları Sofya'ya getiren otobüs, E-5 Trakya otoyolundan geçerken 86'ncı kilometrede bulunan OMV benzin istasyonunda mola verdi.

Otobüsten inen ve oldukça içkili görünen CSKA Sofya taraftarları, benzin istasyonunun market bölümüne girerek buradan taşıyabildikleri kadar içki, meşrubat ve kozmetik eşyalar alarak, para ödemeden otobüse bindiler.

Benzin istasyonu personelinin polisi araması üzerine otobüs, Sofya girişinde durduruldu ve sayısı açıklanmayan taraftarlar gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Derbi öncesi Kartal'da şok!

Beşiktaş, F.Bahçe derbisi öncesi iki şok haberle sarsıldı.

UEFA Avrupa Ligi'ne dün akşam CSKA Sofya zaferiyle başlayan Beşiktaş, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi iki şok haberle sarsıldı.

Dün akşam oynadığı maçta CSKA Sofya'yı son dakikada devirmeyi başaran Beşiktaş, bu galibiyete sevinemeden Ferrari ve İbrahim Üzülmez'in sakatlığı ile sarsıldı. Sağ arka adalesinde çekme olan ve karşılaşmayı tamamlayamayan Ferrari'ye hemen buz tedavisi uygulanırken, İbrahim Üzülmez'in de sol kalçasına darbe aldığı, arka adalesinde kanama bulunduğu bildirildi.

Doktorlar iki oyuncunun da derbiye yetişmesi için gereken tedavinin hemen yapılacağını belirttiler. Ferrari'nin durumunun daha iyi olduğu, İbrahim Üzülmez'in ise oynama şansının azaldığı kaydedildi.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla