Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.10, 04:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Çeaş Anadolu Lisesi Adana Seyhan

Çeaş Anadolu Lisesi Adana Seyhan

Okulumuz 14 Eylül 1992 tarihinde 118 öğrenciden oluşan üç hazırlık sınıfı ile DSİ Baraj İlköğretim Okulunun 3. katında eğitim-öğretim çalışmalarına başlamıştır. Okul Müdürü ile birlikte bir Edebiyat öğretmeni ve 4 İngilizce öğretmeninden oluşan eğitim-öğretim kadrosuyla çalışmalarını sürdürmüştür. 1992-1993 eğitim-öğretim yılını DSİ Baraj İlköğretim Okulu´nda tamamlamıştır. Aynı okulun bitişiğinde 28.500 m²´lik alan üzerinde Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) tarafından 24 derslikli okul binası inşaatına Nisan 1992´de başlanmış olup, 14 Eylül 1993´de bugünkü binasında eğitim-öğretime geçmiştir.
Okulumuz halen aynı binada 25 derslik, 4 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 konferans salonu ve 1 gösteri odası ile eğitim-öğretimini sürdürmektedir. Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 2 Müdür Yardımcısı, 49 Öğretmen, 1 Memur, 2 Hizmetli ve 1 Bekçi kadrosu bulunmaktadır

Telefonlar 0322 234 86 00
0322 234 96 72

Faks 0322 234 68 17

Adres Yeni Baraj İçi Çukurova / ADANA

Web Adresimiz www.salceas.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla