Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.10.10, 17:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Beverly Hills Polo Club Bayan Saatleri

2011 Beverly Hills Polo Club Bayan Saatleri


Prestijli saat markalarını Türk kadınıyla buluşturan Konsept Saat, Beverly Hills Polo Club’ın güzel görünmek isteyen kadınlara özel tasarladığı saatler büyük beğeni topluyor. KLASİK ve modern tarzın sentezinden oluşan özel bir tasarım olan Beverly Hills Polo Club’ın şık kadınlara özel dizayn ettiği bu saatler tam size göre.


Parlak rose gold kaplama ile ilk bakışta göze çarpan Beverly Hills Polo Club saatler kadınsı çizgilerle tasarlanmış. Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan kol saatini feminen ve dikkat çekici bir görünümde sunan Konsept Saat, Beverly Hills Polo Club ile saat tutkusunu yaşam tarzına dönüştürüyor. Bu şık saatler, orta boy kasa ölçüsü ile tüm bilek yapılarına uyum sağlıyor. 60 adet swarovski taşla farklı bir görünüm kazandırılan bu saatlere özel alttan saniye göstergesi ise ürünün en çok dikkat çeken özelliklerinden.


Beverly Hills Polo Club’ın bu çok zarif kadın saatleri sedef kadranı, bombeli, optik, sertleştirilmiş mineral camı, anti-alerjik paslanmaz çelikten kurma kolu ve anti-alerjik naturel kordon gibi özellikleriyle de büyük ilgi topluyor. Ürünün çelik kombineli varyasyonları da saat tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla