Konu
:
Tezahürat İçin Bile Fenerli Olmam!
Tekil Mesaj gösterimi
04.10.10, 19:15
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:62
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Tezahürat İçin Bile Fenerli Olmam!
Tezahürat için bile Fenerli olmam!
Arda ile Polat'ın basketbol maçındaki muhabbeti, karşılaşmanın önüne geçti.
G.Saray’ın kaptanı Arda Turan’ın kulüp başkanı Adnan Polat ile geçtiğimiz çarşamba günü erkek basketbol takımının maçındaki muhabbeti, karşılaşmanın önüne geçti.
G.Saray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı’nın geçtiğimiz çarşamba günü Rusya’nın Spartak Saint Petersburg takımıyla oynadığı ULEB Eurocop eleme turu
ilk
maçı, renkli görüntülere sahne oldu. Sarı kırmızılı takımın 69-58 kazandığı maçı tribünden izleyen futbol takımının kaptanı Arda Turan ile kulüp başkanı Adnan Polat ve taraftarlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki maçı protokol tribününde Başkan Adnan Polat’ın arkasında takip eden Arda, sarı kırmızılı taraftarların tezahüratlarına eşlik ederken, “Ayağa kalkmayan Fenerli olsun” tezahüratlına da kayıtsız kalmadı. Tribünlerin çağrısına kulak verip ayağa kalkan Arda’nın ne kadar fanatik bir G.Saraylı olduğu sözlerinden anlaşılıyordu; “Tezahürat için bile Fenerli olmam. Ayağa kalkalım da Fenerli olmayalım.”
Maçın devre arasında hava almak için Adnan Polat ve yöneticilerle birlikte salonun arkasındaki bahçeye çıkan Arda geceye damgasını vurdu.’
- Polat: Benim arabada yer kalmadı. Murat, Dilara sizi Arda Etiler’e bıraksın.
- Arda: Benim araba iki kişilik başkan. Murat Abiyi alırım.
- Polat: Oğlum o kadar para verdiğin araba iki kişi mi alıyor? (Kahkaha…)
- İbrahim Çağlar (yönetici): Takımın maşallahı var. Uğursuzluk gitti..
- Arda: Ben oynamıyorum ya, ondandır! Ama soyunma odasında bir oraya bir buraya koşturuyorum (Karabük’te yoktu)
- Polat: Ne, sen soyunma odasına mı iniyorsun?
- Arda: Evet. Takımın buna ihtiyacı var. Oyuncularla konuşuyorum. Belediye maçlarında bunu yaptım. Onları motive ettim. Çok işe yaradı.
--------------Tualimforum İmzam--------------
jaguar
Jaguar
Açık Profil bilgileri
Jaguar - Özel Mesaj gönder
Jaguar - Daha fazla Mesajını bul