Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.10.10, 04:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kılıç Günü 1. Bölüm Özeti

Kılıç Günü 1. Bölüm Özeti

Kılıç Ali'ye hayatının en acı haberini doktoru veriyor: günleri sayılıdır ve üç aylık yani 90 günlük ömrü kalmıştır. Ali şaşkınlık öfke acı ve umutsuzluğu aynı anda yaşar. Gider ve kendi mezarının taşını sipariş eder bir taş ustasına. Ecelin kapısını çaldığı o "ilk gün"de karısı bebeğini dünyaya getirmektedir. Ve yine aynı gün hem kefeni biçilen hem de baba olan bu adam ona geçmişte hayatı zindan eden bir ailenin Kızıltanlar'ın yeniden karşısına dikildiğini öğrenir.
Şimdi hızla gelen ölümle yarışırcasına nefes nefese bir savaş başlamıştır: Firavun'a karşı Musa'nın Golyat'a karşı Davut'un Dev'e karşı Karınca'nın savaşı.
Ve Kılıç Ali'nin bir avuç dostu ve içindeki çılgın cesaret dışında bu savaşta hiç kimsesi yoktur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla