Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.10.10, 17:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kadıköy’e Rijkaard’la Çıkacağız

Kadıköy’e Rijkaard’la çıkacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Polat, ilk oynayacakları maç ile ilgili konuştu.

İki günlüğüne gittiği Fransa’nın başkenti Paris’ten önceki gece dönen Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı camianın büyük bölümünün bir an önce gönderilmesini istediği teknik direktör Frank Rijkaard’a sahip çıktı. Havalimanında Hürriyet’e konuşan Adnan Polat, “Kim ne derse desin Kadıköy’e teknik direktörümüz Frank Rijkaard’la çıkacağız” dedi.

FUTBOLCULAR SÜREKLİ SAKATLANIYOR

Polat, şunları söyledi: “ Rijkaard ne yapsın Allah aşkına!
Baksanıza hocamızın oynatacağı futbolcular sürekli sakatlanıyor. Bir türlü tam kadro kuramadı. Frank Rijkaard, Galatasaray’ın teknik direktörüdür. İlk oynayacağımız Ankaragücü maçına da, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine de Frank Rijkaard ile çıkacağız.
Bu böyle biline...” Milli takım kampında sakatlanan Arda ile ilgili görüşlerini de açıklayan Adnan Polat, “Arda ile ilgili kötü haberi uçaktan iner inmez öğrendim. Her şeyi değerlendirip, herkesi dinleyeceğiz. Eğer ortada bir yanlışlık varsa Galatasaray Kulübü olarak daha sonra bir değerlendirme yapacağız” diye konuştu.


Cimbom'dan Emre'ye çok sert tepki

Fenerbahçeli Emre'nin yaptığı açıklama büyük tartışma yarattı.





Arda Turan'ın Milli Takım'da sakatlanması ve sakatlığının “Tolere edilebilir osteiti pubis” olduğunun anlaşılmasından sonra Fenerbahçeli Emre'nin yaptığı açıklama büyük tartışma yarattı.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programına katılan Galatasaray'ın eski antrenörü ve Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu Emre'nin açıklamalarını “gereksiz” bulduklarını ifade ettiler.

"CEVAT GÜLER: EMRE DOKTOR MU?"

Antreman bilimci Cevat Güler, konu hakkında “Emre doktor mu? Bu açıklamayı nasıl yaptı anlamadım. Bu sakatlık sadece suni çime bağlanamaz. Bu sakatlık türünün bir çok nedeni var. Ayrıca Emre'ye göre sakatlığın kaynağı Galatasaray alt yapısının suni çimde çalışmasıysa Beşiktaş alt yapısından gelen futbolcularda neden olmuyor. Ben tıp adamı değilim ancak bu sakatlığın bildiğim kadarıyla bir çok nedeni var. En temel neden oyuncunun çok maç yapması. Yorgunluk ve yüklemelerde var. Tek başına suni çim demek doğru değil. Emre'nin bu açıklaması yersiz” dedi.

"KURTOĞLU: EMRE'Yİ TEDAVİ EDEN BENİM NEDEN PUBİS OLDUĞUNU TEK BİR NEDENE BAĞLAYAMADIM"

Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ise Emre'nin açıklamalarını “gereksiz” bulduğunu ifade ederek, “Emre Galatasaray'da oynarken ve 16 yaşında “Pubis “ oldu. Emre'nin ilk tedavilerini yapan bendim. O dönem Emre Galatasaray, Milli Takım ve okul takımında oynuyordu ve yılda 60 maçın üzerine çıkıyordu. Çok maç yapmak, ayak kısalığı, yere iyi basamamak, oyuncuya yapılan yüklemeler, zemin gibi çok nedeni var. Bu sakatlık türünde tek bir neden ortaya konamaz. Emre'nin açıklamasına anlam veremedim ve gereksiz bir açıklama” diye konuştu.

EMRE NE DEMİŞTİ:

'Ben de Galatasaray alt yapısından yetiştim.. Orada bizi direkt olarak suni çim sahada eğitiyorlar.. Bu sadece Arda'nın meselesi değil.. Örneğin, aynı şekilde Uğur Uçar da, Aydın Yılmaz da, Sabri de uzun süreli sakatlıklar yaşadılar, yaşıyorlar.. Bu dert benim de başımda.. Ben de zaman zaman sakatlıklarla uğraşıyorum.. Bunun en büyük nedeni, alt yapı suni sahada çalışıyor ve oradan yetişiyor. Ama maçlar çim sahada, hatta toprak sahalarda oynanıyor. Bu da kalıcı sakatlıklara neden oluyor'


"Ona böyle olacağını söylemiştim"

Galatasaray'ın teknik direktörü Rijkaard sonunda isyan etti.

“Hiddink ile yaptığımız görüşmede, durumun bu hale geleceğini önceden görerek Arda’yı Milli Takım’a almaması için uyardım ama beni dinlemedi. Ve sonunda korktuğum da başıma geldi. Arda’ya yazık ettiler. Takımdaki bütün hesaplarım alt üst oldu. En iyi oyuncumu kaybettim. Bakalım şimdi ne diyecekler?”

Galatasaray’ın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard, babasının cenazesi sebebiyle gittiği ülkesinde gözü gibi sakındığı ve son maçta iyileşmesine rağmen
oynatmadığı takım kaptanı Arda Turan’ın, milli takım kampında yeniden sakatlandığını duyunca adeta çıldırdı. Yardımcısı Neeskens’in Florya’dan açtığı
telefonla durumu öğrenen ve oldukça sinirlendiği belirtilen Frank Rijkaard’ın, yaptığı ilk yorumda “Ben böyle olabileceğini söylemiştim. Hiddink’i onu
takıma almaması için uyarmıştım. Ama beni dinlemediler. Arda’ya yazık ettiler” dediği öğrenildi. Neeskens’e dert yanan ve Arda’nın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağını duyunca öfkeden deliye dönen Hollandalı çalıştırıcının, genç yıldızının ameliyat olup olmayacağını sorduğu ve kulüp doktorlarından da bilgi aldığı bildirildi.

‘UYARIYORUZ AMA FARK ETMİYOR’

Bundan sonraki planlarını Arda’sız yapmak zorunda kalacak olan Frank Rijkaard’ın “Uyarıyoruz ama fark etmiyor. En iyi oyuncumuzu kaybettik. Şimdi ne
diyecekler?” diye yöneticilere de sitemlerini sürdürdüğü belirtildi.




--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla