Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.10.10, 02:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kocatepe Mimar Kemal Lisesi Ankara Çankaya - Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi

Kocatepe Mimar Kemal Lisesi Ankara Çankaya - Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi

Okulumuzun Tarihçesi

KURULUŞ:
1961 yılında bugün ki binasının yapımına başlanmış, 1963-1964 öğretim yılında Mimar Kemal Ortaokulu olarak öğretime açılmış. 1974 yılından itibaren lise programı uygulamaya başlamış ve adı Kocatepe Mimar Kemal Lisesi olarak resmileştirilmiştir.
2008-2009 öğretim yılından itibaren ANADOLU lisesine dönüştürülmüş ve adı Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir.
KURULUŞ AMACI: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda yetişecek genç nesillerin; toplumsal bakımdan, kişisel bakımdan, insanlık ilişkisi bakımından, ekonomik hayat bakımından hayatta tek bir şeye ihtiyaç var, çalışkan olmak anlayışı içinde eğitim ve öğretimi sürdürmektir.

OKUL ADINI (KİŞİ – YER – OLAYDAN MI) ALIYOR
Okul adını semtinden ve proje sahibinden alıyor.

OKUL HAKKINDA BİLGİ
Okulumuz 1963-1964 yılında şu anki binasında Mimar Kemal Ortaokulu olarak hizmete girerer. 1974-1975 öğretim yılından itibaren lise programı uygulamaya başlamış ve adı Kocatepe Mimar Kemal Lisesi olarak belirlenmiştir. Okulumuzda 1991-1992 öğretim yılına Yabancı Dil Ağırlıklı Lise Proğramı uygulanmaya başlamıştır. 26 derslik, 2 laboratuvar,Müzik dersliği , 2 Teknoloji Dersliği, Bilgisayar Dershanesi, 1 Toplantı salonu ve Kapalı Spor salonuyla hizmete devam etmektedir.
Okulumuz 2008-2009 eğitim-öğretim yılı itibaren kademeli olarak Anadolu Lisesine dönüştürülmüş ve Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi adını almıştır.

Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi
Kocatepe Camii Yanı
Tunalı Hilmi Caddesi No :2
Çankaya / ANKARA
TELEFON
(312) 4173115
(312) 4173116

E-POSTA kmimarkemallisesi@gmail.com

FAX (312) 41763 80

http://www.mimarkemal.com/
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR