Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.10, 12:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Suzan Mehmet Gönç Lisesi - Suzan Mehmet Gönç Lisesi Mamak Ankara

Suzan Mehmet Gönç Lisesi - Suzan Mehmet Gönç Lisesi Mamak Ankara

Adres : MEHTAP MAH. OKULLAR CAD. NO:20 ABİDİNPAŞA MAMAK/ANKARA

Tel : 0312 389 09 49
Fax : 0312 389 69 09
GSM : ---------
Web : http://www.mgl.k12.tr
e-mail : bilgi@mgl.k12.tr

Okulumuz Kartaltepe Mahallesi İl Özel İdare arsası üzerinde 1959 yılında mahalle sakinlerinin de katkılarıyla beş derslikli ilkokul olarak yapılmış,okula isim olarak mahallenin ismi verilmiştir. 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle okulumuz ilköğretime dönüştürülmüştür. Okul binasının ilköğretime yetersiz olması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından 2000 yılında ihalesi yapılmıştır. 2003 yılında Mehmet GÖNÇ isimli hayır sever işadamımızın katkılarıyla okulumuz eğitim ve öğretime hazır hale getirilmiştir. Kartaltepe İlköğretim okulu ismine Mehmet GÖNÇ ismi eklenerek,Kartaltepe Mehmet Gönç İlköğretim Okulu olarak ismi değiştirilmiştir.
2006 yılına kadar, ilköğretim okulu olarak eğitim vermiştir.2007-2008 Döneminde çevredeki liselerde öğrenci yoğunluğunun artmasından dolayı okulumuz liseye çevrilmiştir. Okulumuzun yapılmasına ciddi katkı sağlayan Mehmet GÖNÇ isimli hayırsever işadamımızın, okulun ismine eşinin ismininde eklenmesini talep etmesi üzerine ,okulun ismi Suzan Mehmet Gönç Lisesi olarak değiştirilmiştir.
Böylece okulumuz SUZAN-MEHMET GÖNÇ LİSE’si olarak 2007-2008 de öğretim hayatına başlamıştır.5 katlı,32 dersliği,çok amaçlı salonu,spor salonu,müzik odası,bilgisayar sınıfı,kütüphane,kantin gibi bölümleri mevcut olup, eğitim ve öğretim ile ilgili geniş bir fiziki donanıma sahiptir. Ayrıca okulumuza 297 Mutlu mah. , 330-365 Ege mah . halk otobüsleri ve Ege Mahallesi 340 numaralı belediye otobüsleri ile Kızılay”dan ulaşım sağlanmaktadır.Abidinpaşa-Natoyolu minibüsleri veya Ege Mahallesi belediye otobüsleri ile de Ulus’tan ulaşım sağlanmaktadır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla