tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Akrep (http://www.tualimforum.com/akrep/)
-   -   Akrep Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/akrep/111553-akrep-burcu-2012-kasim-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 27.10.12 14:16

Akrep Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
 
Akrep Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Akrep Burcu Kasım 2012 Falı


Arkadaş çevresi ile ilgili çalışmalar hızlanabilir sevgili akrepler, bu ay sosyal ortamlarda daha çok bulunabilir ve daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın çalışmalarında, bazen beklenmedik sıkıntılar meydana gelebilir. Ayrıca yeni bir gruba girebilir ve onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sağlıkla bağlantılı çevrelerde bulunabilirsiniz.Bu ay Jüpiter sizi geçmişle ilgili konulara daha fazla yakınlık içine alacak.Geçmişte size engel olan şartların değiştiğini sevinerek fark edeceksiniz.

Bu güne kadar gecikmiş, bir türlü hayata geçiremediğiniz planlar için karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bu dönem geçmişten kalan borç alacak, miras gibi konularda daha rahatlayacak ve çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca başkalarından gelecek destekler sevindirici olacak.
Bu aydan itibaren Satürn önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca burcunuzda kalacak ve kişiliğiniz, alışkanlıklarınız, değer yargılarınız konusunda sizi deneyecek. Bu süre içinde hayattaki amaçlarınızı yeniden gözden geçirebilir, hayata bakışınızı ve davranış tarzınızı sorgulayabilirsiniz. Satürn’ün sizi doğru yola sokmak için karşınıza çıkardığı engellerle mücadele etmeli ve sabırla başarı için çalışmalısınız.

Kendinizle ilgili yeniden yapılanma dönemine girebilirsiniz. Kilo vermek gibi sağlığınızla daha fazla ilgilenmek, artan sorumluluklarınızla baş edebilmek, çok çalışmak önümüzdeki ay size getireceği mükafatlar olabilir. Bunların sonucunda kendinizde baskı hissedebilir, biraz daha karamsar olabilirsiniz. Hayata daha ciddi bakabilirsiniz. Baskı görmenin sonucu olarak siz de baskıcı davranabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:15 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2