Halil Koçak Kibar İsyan 2009 Albüm Tanıtımı
        Sezen Aksu'nun "İkili Delilik" şakısının ödüllü bestecisi Halil Koçak'ın şarkıları,ünlü diva Ajda Pekkan tarafından çok beğenilince,sektörde görülmemiş bir ilk gerçekleşti ve bu yeni şarkıcının ilk albümüne Ajda Pekkan düet yaptı.
  Kenan Doğulu'nun stüdyosunda ünlü aranjör Murat Yeter'in düzenlemesini yaptığı, "Nikah" adlı şarkıya hiç tereddüt etmeden, yeni bir insanın başarıya ulaşması için düet yapan Ajda Pekkan, şarkının bu yazın en hit hızlı şarkısı olacağından emin. 
  Albüm prodüktörü Erol Köse "Şok olduk, hiç bir beklentisi olmadan, gelip vokal falan değil resmen düet yaptı Ajda Hanım. Bu insan çok ama çok yüce, aşmış bir diva"dedi. "Tam fabrika master'ı hazırlanırken baskı durdurularak bu düet albüme eklendi."
  Şarkının nakarat sözleri şöyle;
 "Nikahın imamınıda kıyarım hükümetini de 
 Sabrınada başların sükunetinede
 Çalsın davul zurna bizim havadan
 Oynar elbet birileri kız tarafından"
  Çok hareketli bir düzenlemeye sahip olan şarkının artık tüm düğünlerin sloganı olacağı umulmaktadır.
  İlk klibi şu günlerde "Doğudan Doğanım" adlı şarkıya çekilen şarkıcının albümü bu hafta piyasaya çıkıyor.