tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Timsah'ı ''Şeytan'' Çarptı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
658

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 04.11.10, 10:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Unhappy Timsah'ı ''Şeytan'' Çarptı

Timsah'ı ''Şeytan'' çarptı!

Bursaspor yine "sıfır" çekti. Şampiyonlar liginde ne gol ne de puan alabildi.

İlk 3 maçında puan ve golle tanışamayan Yeşil Beyazlı ekip, İngiliz devi M.United'ı Bursa Atatürk Stadı'nda konuk etti. Yeşil Timsahlar, ilk maçlara oranla daha etkili bir oyun ortaya koysa da rakibinin deneyimi karşısında çaresiz kaldı ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Rakibe galibiyeti getiren goller Fletcher, Obertan ve Bebe'den geldi ve
bu
sonuçla Bursaspor Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselme şansını da yitirmiş oldu.

TARAFTAR YANLIZ BIRAKMADI

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bursaspor açısından Avrupa yolunda 'tamam veya devam' niteliği taşıyan Manchester United karşılaşmasında yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

Bursa Atatürk Stadı, daha önce ev sahipliğini yaptığı Türkiye-Ermenistan, Türkiye-Almanya ve Türkiye-Hollanda maçları gibi Bursaspor-Manchester United karşılaşmasında da tarihi günlerinden birini yaşadı.


Yeşil-beyazlı taraftarlar, maç başlamadan saatler önce stat çevresinde toplanarak takımları lehine tezahürat ve gösteriler yaptı. Kapıların açılmasıyla stada adeta akın eden taraftarlar, başlama düdüğüne kadar tribünlerde şovlarına devam etti.

Bursasporlu futbolcuların sahaya adım atmasıyla birlikte statta büyük bir gürültü koptu. 'Şampiyon' diye tezahürat yapan yeşil-beyazlı taraftarlar, diğer maçlarda olduğu gibi tüm futbolcuları yine tek tek tribünlere çağırarak 'yumruk şov' yaptırdı.

Taraftarların yanlarında Bursaspor bayrak ve flaması kadar Türk bayrakları da getirdikleri dikkatlerden kaçmadı.
Manchester United takımı sahaya çıktığında ise taraftarların ıslıklı protestosuyla karşılaştı. İngiliz ekibini uzun süre ıslıklayan taraftarlar daha sonra 'Türkiye' ve 'Bursaspor' tezahüratları yaptı.

SAĞLAM'DAN DEĞİŞİKLİK

Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ligdeki Fenerbahçe maçından farklı olarak Batalla'nın yerine Insua, Hüseyin'in yerine de Svensson'a görev verdi.

Ertuğrul Sağlam, Bursa Atatürk Stadı'ndaki Manchester United maçında, kadroda iki değişikliğe gitti. Fenerbahçe maçında ilk 11'de yer alan Battalla, bu akşamki maç için 18 kişilik kadroya dahi giremedi. Batalla'nın yerine Arjantinli Insua ilk 11'de yer alırken, son Fenerbahçe maçında ilk 11 oynayan Hüseyin Çimşir de Batalla gibi 18'e giremedi. Hüseyin'in mevkisinde ise Svensson forma giydi.

Nunez, Stepanov ve Ozan İpek, Sağlam'ın yedek soyundurduğu isimler arasında yer aldı.

CITY LEHİNE TEZAHÜRAT

Bursaspor-Manchester United karşılaşmasını izlemek üzere Bursa'ya gelen İngiliz taraftarlar, açık kale arkası bölümündeki 'Misafir Takım Tribünü' ile Kapalı Tribü'nde yer alarak takımlarını destekledi.

Açık Kale Arkası tribünde bulunan Bursaspor taraftarları ile İngiliz taraftarları arasında zaman zaman sözlü atışmalar yaşandı. Bursaspor taraftarları, Manchester United taraftarlarını kızdırmak için 'Manchester City' lehine tezahürat yaptı.

MEDYADAN MAÇA BÜYÜK İLGİ

Bursaspor-Manchester United karşılaşmasına medya mensupları da büyük ilgi gösterdi.Bursaspor açısından büyük önem taşıyan karşılaşma için 29'u yabancı olmak üzere 250 basın mensubunun akreditasyon yaptırdığı bildirildi.

PENALTI BEKLEDİK AMA HAKEM DEVAM DEDİ

Maçın 10. dakikasında Bursaspor, maçtaki ilk tehlikeli atağını gerçekleştirmiş oldu. Sercan orta sahada aldığı topla ceza alanına kadar girdi ama Scholes'un müdahalesiyle yerde kaldı. Tribündeki Herkes penaltı diye ayağa kalktı ama hakemin kararı "devam" oldu.

BERBATOV ETKİLİ BAŞLADI

M.United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov maça iyi başladı. Berbatov önce 7. dakikada Evra'nın ortasında kafa vuruşuyla Bursaspor kalesini yokladı, 12. dakikada ise ceza sahası dışından sert bir vuruşla maçtaki ikinci şutunu çekmiş oldu.

GOLE ÇOK YAKLAŞTIK

Bursaspor, 22. dakikada gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Sercan ceza alanına girmeden topu Turgay'a aktardı. Turgay da kaleciyle karşı karşıya kaldı, aşırtma bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi ama top Van der Sar'a çarpıp kornere gitti.

NANİ SAKATLANDI

M.United'ın Portekizli yıldızı Nani, maçın 24. dakikasında bir sakatlık geçirdi ve daha fazla oyuna devam edemedi. Nani'nin yerine oyuna dahil olan isim Ji Sung Park oldu konuk takımda.

ÇOK TOP KAYBI YAPTIK

Temsilcimiz Bursaspor, ilk 3 maça oranla daha atak bir oyun sergilese de ilk 30 dakikalık bölümde çok da top kaybı yaptı. Özellikle orta alanda yapılan bu top kayıpları sonrasında M.United tehlikeli pozisyonlar yakaladı kalemizde.

SCHOLES ATTI AMA SAYILMADI

Maçın 39. dakikasında yüreğimiz ağzımıza geldi. Organize gelişen bir M.United atağında Berbatov'la verkaca giren Scholes, topa biraz da ellerinin yardımıyla sahip oldu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ivankov'un yanından topu filelere gönderdi Scholes ama hakem Stark, golün geçersiz olduğu yönünde karar verdi.

İlk 45 dakika 0-0'lık skorla sona erdi...

AH VEDERSON AH...

Bursaspor ikinci yarıya kötü başladı ve kalesinde golü gördü. Vederson orta sahada topu kaptırdı ve 47. dakikada ManU atağı hızlı gelişti. Carrick'in yaptığı orta sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Fletcher da sert bir vuruşla topu filelerimize gönderdi: 0-1

GOL İÇİN YÜKLENDİK AMA NAFİLE

Temsilcimiz Bursaspor, golü yedikten sonra kısa süreli bir şok yaşadı ancak sonrasında çabuk toparlandı. Rakip kalede gol arayan Yeşil Beyazlılar, Insua'yla bulduğu net bir gol pozisyonundan 59. dakikada yararlanamadı.

OBERTAN'IN GOLÜYLE YIKILDIK

Manchester United, karşılaşmanın 73. dakikasında Obertan'ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Fransız futbolcu, ceza sahası dışında topla buluştu ve çok sert bir şut çıkardı. Kaleci Ivankov, bu şutu kurtarmak için elinden geleni yaptı ama top 2. kez ağlarımıza gitti.

BEBE'Yİ TUTAMADIK

2. golden sonra oyundan iyice düşen Bursaspor savunması kalesinde büyük açıklar verdi. Bunlardan birinde ise sahneye, oyuna sonradan giren Bebe çıktı ve 77. dakikada attığı golle skoru 3-0 yapan golü attı.

SON DAKİKALARDA TARAFTAR ŞOV YAPTI

Sahadaki kötü sonuca rağmen Bursaspor taraftarı, müthiş bir tribün şov yaptı. Özellikle son 15 dakika boyunca hiç susmadan tezahüratlar yapan yeşil beyazlı taraftarla, stattan ise hüzünlü bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı. Maç, konuk M.United'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.






90.Dakika :Hakem Wolfgang Stark maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Manchester United deplasmanda karşılaşmayı 3-0 kazanıyor ve 3 puanın sahibi oluyor.

90.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


90.Dakika :4. Hakem Felix Zwayer maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89.Dakika :Manchester United atağında Berbatov sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top az farkla yandan auta çıktı.

88.Dakika :Manchester United'da Obertan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

86.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top az farkla üstten auta çıktı.

85.Dakika :Bursaspor atağında Vederson ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top farkla şekilde auta çıktı.

84.Dakika :Manchester United atağında Berbatov savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

82.Dakika :Bursaspor atağında Nunez ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Van Der Sar'da kaldı.

81.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Volkan Şen, Giren oyuncu 35 numarayla İsmail Haktan Odabaşı

80.Dakika :Manchester United'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 3 numarayla Evra Giren oyuncu 20 numarayla Fabio Da Silva

78.Dakika :Manchester United'da Berbatov ofsayt pozisyonunda kaldı.

77.Dakika :GOL!! Manchester United Bebe'nin attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.

76.Dakika :Bursaspor atağında İbrahim Öztürk savunmada yaşanan karambolde röveşata vuruş yaptı ve top az farkla üstten auta çıktı.

75.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Insua, Giren oyuncu 29 numarayla Nunez

74.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Sercan, Giren oyuncu 20 numarayla Ozan İpek

73.Dakika :GOL !! Manchester United Obertan ile 2. golü buldu.
71.Dakika :Bursaspor atağında Sercan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Van Der Sar'da kaldı.

70.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

69.Dakika :Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

67.Dakika :Bu dakikalarda Manchester United oyunu yavaşlattı.

65.Dakika :Manchester United'da Obertan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Scholes yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

63.Dakika :Manchester United atağında Bebe ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

61.Dakika :Manchester United'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 24 numarayla Fletcher Giren oyuncu 33 numarayla Bebe

59.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

58.Dakika :Manchester United atağında Berbatov ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

56.Dakika :Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, İbrahim Öztürk yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

55.Dakika :Manchester United atağında Rafael sağ kanattan topla ilerlemek istedi ve savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

54.Dakika :Bursaspor atağında Insua sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

52.Dakika :Bursaspor atağında Insua ceza sahası içinde müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ama top kaleci Van Der Sar'da kaldı.

51.Dakika :Manchester United atağında Fletcher sol kanata doğru pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

49.Dakika :Bursaspor atağında Ergic ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Van Der Sar'da kaldı.

47.Dakika :GOL!! Manchester United Fletcher'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

46.Dakika :Manchester United hakem Wolfgang Stark'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Wolfgang Stark ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

45.Dakika :4. Hakem Felix Zwayer ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44.Dakika :Bursaspor atağında Svensson ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

43.Dakika :Manchester United atağında Ji Sung Park ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

42.Dakika :Manchester United atağında Evra sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmaya yardıma gelen Turgay Bahadır ayak koyarak topu taca gönderdi.

40.Dakika :Manchester United atağında Evra sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

38.Dakika :Manchester United gole çok yaklaştı. Scholes ceza sahası önünde topla buluştu, içeriye girdi kaleciyle karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti ama hakem öncesinde Scholes'ın topu elle aldığına karar vererek golü geçersiz saydı.

37.Dakika :Bursaspor atağında Ömer Erdoğan kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

35.Dakika :Bursaspor atağında Sercan topla beraber ceza saahsı içine yöneldi ama savunmada Vidic ayak koyarak topu kazandı.

34.Dakika :Manchester United'da Berbatov ofsayt pozisyonunda kaldı.

32.Dakika :Evra sol kanattan arka direğe ortasını yaptı, Fletcher gelişine sert vurdu ve top yandan auta çıktı.

31.Dakika :Manchester United atağında ceza sahası içine atılan topa Berbatov hareketlendi ama kaleci Ivankov zamanında çıkarak topu kazandı.

30.Dakika :Manchester United'da Evra sol kanattan korner kullandı, kale sahası içine ortasını yaptı ve top kaleci Ivankov'da kaldı.

29.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Van Der Sar'da kaldı.

28.Dakika :Manchester United'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Nani Giren oyuncu 13 numarayla Ji Sung Park

26.Dakika :Manchester United atağında Carrick ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

25.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Sercan topla buluştu ama topu kontrol edemeyince savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

24.Dakika :Manchester United'da Nani girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlandı ve oyuna devam edemeyecek.

23.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanattan kaleye doğru yerden ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

21.Dakika :Manchester United atağında Berbatov sağ korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunma topu uzaklaştırdı.

20.Dakika :Manchester United atağında Evra sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Vederson kafayla topu taca gönderdi.

19.Dakika :Manchester United atağında Ali Tandoğan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

17.Dakika :Manchester United atağında Rafael sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi ve savunma ayak koyarak topu kazandı.

16.Dakika :Manchester United atağında Nani sol kanattan ceza sahası içine yerden orta yapmak istedi ve savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

14.Dakika :Manchester United atağında Evra sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

13.Dakika :Bursaspor bu dakikalarda kendi sahasında top çeviriyor.

11.Dakika :Manchester United atağında Berbatov ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top kaleci Ivankov'da kaldı.

10.Dakika :Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içinde topla buluştu, şut açısı aradı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

9.Dakika :Manchester United atağında Rafael sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve top savunmadan kornere çıktı.

7.Dakika :Manchester United atağında Evra sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Berbatov yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Ivankov'da kaldı.

5.Dakika :Bursaspor atağında Ali Tandoğan sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

4.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

3.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

2.Dakika :Manchester United atağında Berbatov savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

1.Dakika :Karşılaşma Bursaspor'dan Sercan'ın vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :C Grubunda Manchester United 7 puanla birinci, temsilcimiz Bursaspor ise 0 puanla sonuncu sırada bulunuyor.










--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
carpti, seytan, timsahi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Şeytan Nedir - Şeytan Tanımı - Mitolojide Şeytan - İslamda Şeytan Kartal Genel Kültür 0 04.08.14 17:22
Kur'an'da Şeytan Nedir - Kuranı Kerimde Şeytan Nedir - Kuranda Şeytan Kartal Genel Kültür 0 04.08.14 09:48
Kur'an'da Şeytan Nedir - Kuranı Kerimde Şeytan Nedir - Kuranda Şeytan Tuna Dini Bilgiler 0 22.11.12 02:52
Rüyada Timsah Görmek - Rüyada Timsah Açıklaması ve Yorumu - Timsah Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 17.08.12 21:10
Timsah Hakkında Genel Bilgiler - Timsah Resimleri - Timsahgiller Fenci Hayvanlar Dünyası 0 24.05.10 21:31


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:11 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2