tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Valencia 6-1 Bursaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1069

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.11.10, 13:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Valencia 6-1 Bursaspor

Takımımız Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında İspanyol takımı Valencia`ya deplasmanda oynadığı maçta 6-1`lik skorla mağlup olarak UEFA Avrupa Kupası`na katılma şansını kaybetti.Valencia 6-1 Bursaspor

Stat:
Mestalla

Hakemler: Bruno Miguel, Venacio Tome, Ricardo Santos (Portekiz)

Valencia: Moya (Dk.23 Guaita), Saltor, Ricardo Costa, Maduro, Alba, Tino Costa, Albelda, Joaquin, Mata, Aduriz (Dk.61 Dominguez), Soldado (Dk.71 Isco)

Bursaspor: Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer, İbrahim, Vederson (Dk.46 Serdar Aziz), Turgay, Ergiç (Dk. 59 Batalla), Svensson, Volkan, Insua, Sercan (Dk. 83 İsmail Odabaşı)

Goller: Dk. 16 Mata (Penaltıdan),Dk. 21, 55 Soldado, Dk. 30 Aduriz, Dk. 37 Joaquin, Dk. 78 Dominguez (Valencia), Dk. 69 Batalla (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 76 Albelta, Dk. 90 Alba (Valencia) Dk. 16 Ömer, Dk. 56 Serdar (Bursaspor)

- Maç Metre -
2. dakikada sol kanattan hareketlenen Alba`nın orta şut karışımı vuruşunda kale alanı içine gelen topu Ivankov ayaklarıyla çeldi.
4. dakikada Aduriz`in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Joaquin çarpazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.
11. dakikada Bursasporumuzun atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sercan, bekletmeden topu sol kanattan gelen Volkan`ın önüne attı. Bu oyuncunun vuruşunda araya giren Valencia defansı topu kornere attı.
13. dakikada takımımız net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Volkan`ın uzun pasıyla hareketlenen Sercan, topu karşı karşıya kaldığı kaleci Moya`nın üzerinden aşırttı. Meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.
16. dakikada Valencia penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Aduriz`in ceza sahası içinde kaptan Ömer Erdoğan`ın müdahalesiyle yerde kalmasını hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Mata topu filelere gönderdi: 1-0.
21. dakikada Valencia ikinci golünü buldu. Mata`nın ara pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Soldado`nun çaprazdan sert şutunda top filelerle buluştu: 2-0.
27. dakikada Valencia atağında sol kanattan ceza sahasına giren Mata`nın vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
30. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Mata topu ön direğe doğru ortaladı. Aduriz`in vuruşunda top kaleci Ivankov`dan döndü. Aduriz, dönen topu filelere gönderdi: 0-3.
33. dakikada Bursasporumuzun sağ kanattan kazandığı korner atışını kullanan Insua topu penaltı noktasına doğru ortaladı. İyi yükselen Ömer Erdoğan`ın kafa vuruşunda top kaleci Guaita`da kaldı.
37. dakikada Valencia 4. golü buldu. Joaquin`in ceza yayı üzerinden sert şutunda top köşeden filelere gitti: 4-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı evsahibi ekibin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

52. dakikada Valencia atağında Tino Costa`nın ceza sahası dışından yerden sert şutunda top yandan az farkla auta çıktı.
55. dakikada Sağ kanattan ceza sahasına giren Soldado`nun çaprazdan sert şutunda top filelere gitti: 5-0.
62. dakikada Volkan`ın yaklaşık 20 metreden sert şutunda top kaleci Guaita`da kaldı.
63. dakikada Valencia net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ kanattan hareketlenen Mata topu kale alanı içine ortaladı. Domingez`in yakın mesafeden kafa vuruşunda kaleye giden topu Ivankov son anda tokatlayarak kornere çeldi.
68. dakikada Batalla`nın ceza alanı içinden sert şutunda köşeden kaleye giden topu kaleci Guaita son anda tokatladı.
69. dakikada Bursasporumuz Şampiyonlar Ligi`deki ilk golünü attı. Sağ kanattan hareketlenen Sercan, ceza sahasına girer girmez topu kale alanı içine ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Batalla`nın plase vuruşunda top filelere gitti: 5-1.
78. dakikada Mata`nın ara pasıyla ceza sahasına giren Dominguez`in, sağ çaprazdan sert şutunda top ağlarla buluştu: 6-1.
81. dakikada Domingez ile girdiği duvar pasıyla ceza sahasına giren Mata`nın sert şutunda top kaleci Ivankov`dan döndü. Dönen topu defansımız uzaklaştırdı.
88. dakikada Tino Casto`nun ceza sahası içinden sert şutunda top kaleci Ivankov`dan döndü.


Maç, evsahibi ekibin 6-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonrası şok eden açıklama

6-1'lik Valencia yenilgisi sonrası şoke eden bir açıklama yaptı ve istifa sinyali verdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 6-1 kaybettikleri Valencia maçına ilişkin olarak, 'Bu farklı yenilgi karşısında ne başkanın ne futbolcuların kendini suçlu hissetmesine gerek yok. Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım' dedi.
Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, farklı yenilgi nedeniyle maça ilişkin fazla konuşacak bir şey olmadığını, Valencia'nın çok iyi mücadele ederek sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldığını söyledi.

Taraftarlara böyle farklı bir yenilgi yaşattıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:

'Öncelikle taraftarlarımızdan onlara böyle ağır bir yenilgi yaşattığımız için özür dilemek istiyoruz. Bu farklı yenilgi karşısında ne başkanın ne futbolcuların kendini suçlu hissetmesine gerek yok. Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım. Önümüzde önemli maçlar var, çok çabuk ayağa kalkmamız gerekiyor. Ama yine söylüyorum ortada ağır bir fatura var ve bunu benim ödemem gerekiyor. Ancak önce konsantrasyonumuzu yine en üst seviyeye çıkarıp pazartesi günü Kayserispor ve ardından Beşiktaş ile yapacağımız maça kadar ayağa kalkmamız gerekiyor ki üst sıralardan uzaklaşmayalım. Ondan sonrasını hepimiz göreceğiz.'

Sağlam, 'Gereğini yapacağım dediniz, bunu biraz açar mısınız?' sorusuna, 'Öncelikle Kayserispor ve Beşiktaş maçları var. Takımı tekrar ayağa kaldırmamız gerek. Onu yapacağız, ondan sonrasını da hep beraber göreceğiz. Bu konuyu çok fazla açmaya gerek yok' yanıtını verdi.

-VALENCIA CEPHESİ-

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery de maçın kendileri açısından bu kadar kolay geçeceğini beklemediklerini kaydetti.

Maçın daha çekişmeli geçmesini umduklarını ifade eden Emery, '6 gol attık. Maçın bizim açımızdan bu kadar kolay geçeceğini düşünmüyorduk' dedi.

Emery, 'Gruptan çıkmayı garantilediniz. Manchester United maçına hangi hedefle çıkacaksınız?' sorusuna, 'Manchester United maçına daha rahat çıkacağız. Ancak Manchester United maçını da kazanmak istiyoruz' yanıtını verdi.

Bursaspor'un maçta birkaç ciddi pozisyon ürettiğinin anımsatılması üzerine Emery, 'Evet birkaç pozisyonları oldu. Bunları da düzeltmeye çalışacağız' değerlendirmesinde bulundu.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
61, bursaspor, valencia


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Enner Valencia Biyografisi - Enner Valencia Kimdir - Enner Valencia Hayatı - Enner Va Serap Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 12.07.14 20:52
Bursaspor 2011 2012 Kadrosu - Bursaspor 2011 2012 Oyuncu Listesi Kartal Anadolu Futbol Takımları 0 18.08.11 22:29
Manchester Valencia İçin Ağlıyor Jaguar Futbol 0 15.09.10 18:34
Mehmet Topal Valencia ile anlaştı Jaguar Galatasaray 0 21.04.10 13:04
Valencia İstedigini Aldı:1-2 Jaguar Futbol 0 12.12.09 16:19


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:35 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2