tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kara Kartal Eskişehir'de dağıldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
849

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.12.10, 09:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kara Kartal Eskişehir'de dağıldı

Kara Kartal Eskişehir'de dağıldı

Es Es, Beşiktaş'ı 24 yıl aradan sonra yenerek 3 puan alan taraf oldu.

Eskişehirspor'a galibiyeti getiren golleri Veysel Sarı ve Sezer Öztürk attı. Bu sonucun ardından Beşiktaş 27 puanda kalırken, Eskişehirspor puanını 19'a yükseltti.

YILLARIN ÖZLEMİ BİTTİ

Eskişehirspor bu galibiyetle siyah-beyazlılar karşısındaki şanssızlığını da kırmış oldu. Bu akşamki maç öncesinde en son galibiyetini 3 Ocak 1981 yılında İnönü'de rakibini 1-0'lık skorla yenerek alan Eskişehirspor, daha sonra yaptığı 19 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılamamıştı.

İki takım arasındaki son 19 lig maçından 16'sını Beşiktaş kazanırken, 3 maçta berabere bitmişti.

BEŞİKTAŞ'A DUR DEDİLER

Son iki maçında şampiyonluktaki iki önemli rakibi Bursaspor ve Galatasaray'ı yenen, 6 maçtır kaybetmeyen siyah-beyazlılar Eskişehirspor'a yenilerek bu serinin de sonuna geldi.

Eskişehirspor ise kaybetmeme serisini 5 maça çıkarttı.

GUTI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Beşiktaş'ta Guti gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 38. dakikasında hakeme sarı kart işareti yapan Guti, gördüğü ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı.

VEYSEL SİFTAH YAPTI SEZER'İN 3. GOLÜ

Eskişehirspor'un
ilk
golünü atan Veysel Sarı bu sezon ilk kez fileleri sarsma başarısı gösterirken, ikinci gole imza atan Sezer Öztürk ise bu sezon ki üçüncü golünü atmış oldu.

MAÇIN 90 DAKİKASI

90.Dakika :Hakem Bünyamin Gezer maçı bitiren düdüğü çalıyor. Eskişehirspor kendi sahasında karşılaşmayı 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 19'a yükseltiyor.

90.Dakika :Eskişehirspor atağında Erkan Zengin sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası önüne geldi ama savunmada Erhan araya girerek topu kazandı.

90.Dakika :Eskişehirspor atağında Doğa ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top direğin dibinden az farkla auta çıktı.

90.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezgin sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

89.Dakika :4. Hakem İlker Coskun maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

88.Dakika :Beşiktaş'ta Hilbert sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

87.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptıi Necip topla buluştu ama savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi

85.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

83.Dakika :Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Sezer Öztürk, Giren oyuncu 20 numarayla Doğa Kaya

81.Dakika :Beşiktaş atağında İbrahim Toraman orta alan önünden ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

79.Dakika :Eskişehirspor'da ilk golün sahibi Veysel Sarı sakatlandığı için zorunlu olarak değiştirildi.

78.Dakika :Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Veysel Sarı, Giren oyuncu 15 numarayla Serdar Özbayraktar

77.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Sezer ile 2. golü buldu.

75.Dakika :Beşiktaş atağında Erhan
Güven
sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

74.Dakika :Eskişehirspor'da Veysel bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için saha dışına alındı.

73.Dakika :Beşiktaş atağında Holosko sağ çaprazdan ceza sahası içine girdi, penaltı noktası üzerine doğru pasını verdi ama savunmaya çarpan top kaleci Ivesa'da kaldı.

72.Dakika :Beşiktaş atağında İbrahim Toraman ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

71.Dakika :Beşiktaş atağında İbrahim Toraman sağ kanattan topla ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

69.Dakika :Eskişehirspor atağında Burhan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama hakem öncesinde topun dışarıdan çevrildiğine karar verdi.

68.Dakika :Beşiktaş atağında Holosko ceza sahası önünde topla buluştu ama savunma ayak koyarak topu Holosko'dan aldı.

67.Dakika :Beşiktaş atağında Necip ceza sahası içine arapasını verdi, Ersan Adem hareketlendi ama savunmada Nadarevic son anda kayarak topu taca gönderdi.

66.Dakika :Eskişehirspor atağında Erkan Zengin sol kanattan ceza sahası içine doğru yerden oynadı Batuhan hareketlendi ama savunmada Ersan Adem araya girerek topu kaleci Cenk'e kazandırdı.

65.Dakika :Eskişehirspor atağında Batuhan ofsayt pozisyonunda kaldı.

64.Dakika :Beşiktaş atağında Aurelio ileriye doğru uzun oynadı, Holosko hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

63.Dakika :Eskişehirspor atağında Batuhan savunmanın arkasına doğru uzun oynadı, Burhan hareketlendi ama hakem öncesinde Burhan için ofsayt kararı verdi.

62.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Veysel Sarı'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

59.Dakika :Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Sezer sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, arka direkte Batuhan bomboş pozisyonda yerden sert vurdu ve kaleci Cenk son anda topu çıkardı.

57.Dakika :Eskişehirspor atağında ceza sahası içinde yaşanan karambolde Erkan Zengin altıpas önünde topa dokundu ve kaleci Cenk uzanarak topu köşeden saha içine çeldi sonrasında savunma tehklikeyi uzaklaştırdı.

56.Dakika :Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Diego ceza sahası içine arapasını verdi, Burhan Eşer ceza sahası içinde topla buluştu, kaleci Cenk'i geçti dar açıdan sağ çaprazda kaleye sert vurdu ve savunmada Ersan Adem son anda çizgiden topu çıkararak mutlak bir golü önldi.

55.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezer sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı.

54.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezer sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Batuhan kafayla topu indirdi ama kaleci Cenk çıkarak topun sahibi oldu.

53.Dakika :Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

52.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezgin sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Cenk'te kaldı.

51.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert ceza sahası önünde şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

49.Dakika :Beşiktaş gole çok yaklaştı. Hilbert ceza sahası içine arpasını verdi, Holosko savunmanın arkasına sarktı, topla buluştu kaleciyle karşı karşıya plase vuruşunu yaptı top ağlara gitti ama hakem Holosko'nun ofsaytta olduğuna karar vererek golü geçersiz saydı.

47.Dakika :Eskişehirspor'da Sezgin sol kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.

46.Dakika :Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 37 numarayla Ali Kuçik, Giren oyuncu 44 numarayla Erhan Güven

46.Dakika :Eskişehirspor hakem Bünyamin Gezer'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Bünyamin Gezer ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

44.Dakika :4. Hakem İlker Coskun ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

42.Dakika :Beşiktaş'ta Hilbert sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

40.Dakika :Eskişehirspor'da Erkan Zengin topa elle dokununca Sarı Kart gördü.

39.Dakika :Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Sezer ceza sahası içine arapasını verdi, Erkan Zengin sol kanattan içeriye girdi, kaleciyle karşı karşı kaldı, bomboş pozisyonda plase vuruşunu yaptı ama top üstten auta çıktı.

38.Dakika :Beşiktaş'ta Aurelio sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

37.Dakika :Beşiktaş'ta Guti hakeme " kart göster " diye işaret yapınca ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü.

35.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezer savunmanın arkasına doğru uzun oynadı, Batuhan hareketlendi ama savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

34.Dakika :Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

35.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezer savunmanın arkasına doğru uzun oynadı, Batuhan hareketlendi ama savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

32.Dakika :Beşiktaş atağında Necip sol kanata doğru uzun oynadı, İbrahim Üzülmez hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

31.Dakika :Beşiktaş atağında Ersan Adem sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve yerden seken top hız kazanarak kaleye yöneldi ama kaleci Ivesa topun sahibi oldu.

29.Dakika :Eskişehirspor'da Burhan Eşer ofsayt pozisyonunda kaldı.

28.Dakika :Eskişehirspor atağında Veysel sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.

27.Dakika :Beşiktaş gole çok yaklaştı. Guti sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Necip bomboş pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ama kaleci Ivesa yerden seken topu saha içine çelerek mutlak bir golü önledi.

26.Dakika :Beşiktaş'ta Guti hakeme itiraz ettiği içi Sarı Kart gördü.

24.Dakika :Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

22.Dakika :Beşiktaş'ta Necip rakibi Alper'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

21.Dakika :Beşiktaş atağında Aurelio ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivesa'da kaldı.

19.Dakika :Beşiktaş atağında Ernst sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

18.Dakika :Eskişehirspor atağında Veysel sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı ama savunmaya yardıma gelen Holosko araya girerek topu uzaklaştırdı.

17.Dakika :Beşiktaş atağında Ali Kuçik ceza sahası içine yapılan ortaya gelişine vurmak istedi ama istediği vuruşu yapamayınca top auta çıktı.

16.Dakika :Eskişehirspor atağında Alper sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Sezer hareketlendi ama top kaleci Cenk'te kaldı.

14.Dakika :Eskişehirspor atağında Erkan orta alandan savunmanın arkasına doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

12.Dakika :Eskişehirspor atağında Sezer orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma Batuhan'dan önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

11.Dakika :Eskişehirspor'da Sezer sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

9.Dakika :Beşiktaş atağında Holosko sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Diego araya girerek topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Eskişehirspor atağında Erkan Zengin sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Ersan Adem araya girerek topu uzaklaştırdı.

7.Dakika :Eskişehirspor atağında Diego ileriye doğru uzun oynadı, Burhan Eşer sağ çaprazda savunmanın arkasına sarktı, ceza sahası içinde topla buluştu bekletmeden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

6.Dakika :Beşiktaş atağında Necip ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

5.Dakika :Eskişehirspor atağında Batuhan orta alanda aldığı topla hızla ceza sahası içine girdi ama savunmada Ersan Adem araya girerek topu uzaklaştırdı.

4.Dakika :Beşiktaş atağında Necip sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Ali Kuçik gelişine vurmak istedi ama etkisiz bir vuruş olunca top savunmada kaldı.

3.Dakika :Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Doğa sağ kanattan korner çizgisine indi, ceza sahası içine ortasını yaptı, Batuhan bomboş pozisyonda altıpas önünde gelişine vole vuruşunu yaptı ama top üstten auta çıktı.

2.Dakika :Beşiktaş'ta Guti sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

1.Dakika :Karşılaşma Beşiktaş'tan Ali Kuçik'in vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş 27 puanla beşinci, Eskişehirspor ise 16 puanla 13. sırada bulunuyor.

0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 16.Hafta açılış karşılaşmasında Eskişehir Atatürk Stadında Beşiktaş ve Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dagildi, eskisehirde, kara, kartal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Doğu ve Batı Mitolojisinde Kartal - Mitolojide Kartal - Mitolojilerde Kartal Kartal Genel Kültür 1 12.12.17 09:34
Eskişehir Resimleri - Eskişehir Fotografları - Eskişehir Resim - Eskişehir Fotoğraf Serap Eskişehir 0 11.03.12 02:43
Kara Kartal'da Suçlu Bulundu Jaguar Beşiktaş 0 22.11.10 19:08
Kara Ağaçkakan - Kara Ağaçkakan Hakkında Genel Bilgi - Kara Ağaçkakan Resimleri Fenci Kuşlar 0 24.05.10 21:21
Kara Çaylak (Milvus migrans)-Kara Çaylak Hakkında Genel Bilgi-Kara Çaylak Resimleri Fenci Kuşlar 0 12.05.10 21:59


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:44 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2